2-0 u prvoj utakmici Top 16 faze, u gostima... Skaut napadač Pizarro je ostao na klupi, a šansu je dobio napadač od 4 zvezdice, Masek... To je iskoristio na najbolji mogući način i prozujao kroz protivničku odbranu u 13. minutu za 1-0... Posle toga pokušao da prozuji još 5-6 puta, bezuspešno, i svaki put bi iznudio korner... Posle jednog od tih kornera, rezervista Samori glavom šalje loptu u mrežu za konačnih 2-0... Odličan rezultat pred revanš, ali sa Nordeusom se nikad ne zna...
citam na english forumu lik pise o temi vezano za pracenje tekmi, nesto na sta su se zalili i nasi menadzeri( Munchen, Macva...). Naime, ima najbolju ekipu u ligi a prvi na tabeli je napusteni tim!?
I onda je odlucio da ne prati svoje meceve i naravno rezultati su bolji a nekom liku je ulazio na meceve koje niko ne prati ali time sto on prisustvuje samo kao navijac ne bude vise instant rezultat nego je onda valjda real time tekma.
Pa, sta znam moguce je, ako se menadzer loguje na pocetku tekme da Nordeus pusta menadzera da vodi ekipu i povlaci poteze. A ako ne prati, Nordeus uzima u obzir formu, bonuse, moral, kondiciju i generise rezultat.
drugim recima, ako imate u zadnjih pet meceva dobre rezultate, stavite bonus na max i nemojte pratiti tekmu!
zanimljivo, bas cu videti jer imam tekmu u ligi sampiona. menadzer sa kojim igram je iskoristio pravo domacinstva i pomerio tekmu na 2.30 ujutru i necu pratiti, pa cu videti. ekipa je u dobroj formi i bonus je na max. wish me luck!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ja sam prošle sezone ušao jednom u Celticov profil, produžio ugovore na igračima da ne napuste klub slučajno, potpisao onaj 28T ugovor i neki sponzorski. Ove sezone kad sam došao, primjetim da Celtic igra LP Pogledam rezultate od prošle sezone, Celtic bio prvak
Nije to prvi put da sam osvojio trofej bez da sam bio aktivan, prije 6 sezona Celtic je osvojio kup sa rezervama u prvoj postavi.
Šta reći, koju poruku poslati?
Ex top eleven player
to ja dozivljavam zadnje 2 sezone na laznjaku ne pratim uopce ponekad radi sponzora uđem i bez bonusa derem prvi sa 7 skauta samo,ono podjelim skilove automatski pa sta bog da
sada ispada da nas nordeus potice na neigranje i to je logicki ako pratis i gubis navlace te da kupujes tokene i kofere da mos pobjeđivat,dok ako si neaktivan ti pustaju da sve osvajas i pobjeđujes da te navuku da pratis
ja sam na laznjaku prvi put pratio tekmu prekjucer nakon 3-4 sezone i naravno odma izgubio od 11og na tablici i to doma sa CAK 4-0 nema veze sa vezom al ajd to je REALNO kako kazu8 iz nordeus SUPPORTA jebali sebe i svoju realnost
na mobitelu mi je HeadHunter na listi prijatelja a na kompu nije iako sam refreshao vec par puta,kakve su ovo idiotarije
@lespa
Glupo je što kad ti biraš termin utakmice, računaju samo tvoje utakmice u dostupnosti termina, barem sam ja tako primjetio. Na taj način možeš stavit protivnika u problem da ima npr. 2 utakmice unutar sat vremena.
A inače ja vjerujem da nisam jedini koji je imao sezone gdje su mi stavili gotovo sve utakmice u vremenski razmak od 3 sata i tako svakog dana sezone..R.I.P. busteri. To nije imalo smisla. 2 utakmice u 3 sata i onda 21 sat pauze do sljedeće!?
Ove sezone sam došao kasno, moji timovi su već gotovo prošli taj period od 2 utakmice dnevno, ali ove zadnje utakmice što sam ja vidio nisu bile u tako problematičnom razmaku. Danas Celtic imao utakmicu popodne oko 15 do 6 i navečer ima oko 15 do 10. Po meni minimalna razlika bi trebala bit 6 sati, a realno možda i više. Jedna ujutro, jedna navečer, to bi bilo fer, tako da se tad i ne bi morali trošit busteri.
@Vedran
Ne znam da li je uopće moguće naći neki balans tako da budemo aktivni, a da nas igra ne zaj€bava.
Mene danas istrolovalo kod Clermonta, igrao 3n412 protiv 5-2dm-mc-3 i izgubio 2-0 od nekih panjeva . Zanimljivo je da sam imao jak posjed i dosta šuteva, statistički dominantan. Obrana dobila najgore ocjene, a napad dobio 7ice iako uopće nisu gola dali, a pucali su puno (bilo je ~20 šuteva, ne znam točan broj)
Last edited by t11_fan; 10-04-2015 at 05:11 PM.
Ex top eleven player
idealan razmak bi bio 8 sati po meni tako se i igraci stignu odmorit,a ne ovako sto kazes unutar 4 sata 2 utakmice,kofera ni za lijek jbga
prvu tekmu normal stavit i nizak presing i rezerve maksimalno ako je fenjeras neki i onda drugu sa napadacki cjeli teren i sa prvom postavom druge nema....
zasto nam ne omoguce bar 55-75 zelenih dnevno da legalno dobijemo ili neka uvedu kofer po prijatelju ako vec nemozemo skidat jer ne vidim svrhu prijatelja osim pratnje a i za to je dovoljno 3-4 samo za posjed ostalo nema efekta pratilo me 4 ili 20 ljudi isto mi je
i onda ja koji imam 200 ljudi na listi od toga 150 moj server i od toga 90 aktivnih sigurno,zasto nam onda daju samo 1 kofer poslalo mi ga 1 ili svih 200 ljudi nema logike,nadalje neka uvedu reda po tom pitanju ili ako vec nemoze 1 za 1 neka bude limit 50 dnevno svega da mos dobit od prijatelja dakle ako mi 70 ljudi posalje zelene neka mi 50 sjedne i tako ostale bustere jer ovo inace nema smisla a i na taj nacin bi ljudi opet bili aktivni a nebi bilo skidanja i banovanja,nije neka filozofija i time bi dosta igraca vratili garant
A sto se tokena tice brate mili ili neka malo pojeftine ili neka daju vecu kolicinu,nesto bilo sto da privuku ljude da kupe jer nece ni jedna budala osim mene kupit 42 tokena za 40 kuna (oko 6.5 eura)