Page 60 of 104 FirstFirst ... 1050585960616270 ... LastLast
Results 591 to 600 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    Danas upisana nova pobjeda u gostima. Prva polusezona odlično odrađena !

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-screenshot_1.jpg

Tabela:

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-screenshot_2.jpg

Bio bih prezadovoljan kada bi ponovio i drugi dio sezona ovako kao i prvi. Liga je stvarno jaka, dosta aktivnih menadžera ... #SamoSloboda

Champion lespa's Avatar
    @ munchen

ali imena tvojih igraca: DC i napadac!
    ha ha ha
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ munchen

ali imena tvojih igraca: DC i napadac!
    ha ha ha
    Mene zanima kako ubace zvjezdice u ime igrača? Jel to preko androida/iphonea ide?
    Koliko ja znam, na kompjuteru ne možeš "zaljepit" riječ u ime igrača, nego moraš upisat.
    Mislim da to djeca ubacuju u imena igrača, npr. ☆ Cristiano Ronaldo ☆
    Sreća u nesreći pa se naplaćuje promjena imena igrača, u protivnom bi pola bilo Messi, a pola Ronaldo
    Ex top eleven player

VIP t11_fan's Avatar
    Nažalost ne smijemo zaboravit da oni zarađuju na toj igri, pa je s njihove strane logično da će tražiti neki način da nas prisile na kupovinu tokena (pa onda igrača, bustera i sveg ostalog) jer tako ostvaruju veći prihod. Međutim, nama je u interesu da budemo zadovoljni s omjerom uloženo-dobiveno pa je to teško pomirit. Mislim da su u globalu sretniji igrači koji ne kupuju tokene jer su manje frustrirani kad ih igra na neki način zaj€be nego netko tko je platio tokene pa ostao bez veselja.
    U početku sam i ja dosta živčanio oko TE, naravno ne mislim na prve 3-4 sezone, nego kasnije, kad sam naučio dosta o igri, pa sam nakon nekog vremena sam sebi objasnio da smanjim razinu očekivanja oko TE, ne veselim se previše (kao nekad), ali manje se ljutim.
    U protivnom bi odavno odustao od ove igre, a eto, još je igram.
    Ex top eleven player

VIP t11_fan's Avatar
    @Vedran
    Moja najčešće korištena formacija ovih svih sezona je 4141. Najzanimljivije mi je s njom kako se čudno zna ponašati i kakvih sam slučajeva imao. Vodim 2 razlike protiv slabijeg tima, prebacim na obrambeni mentalitet 20ak min prije kraja, oni stigunu izjednačit pa nekad čak i okrenut rezultat. Ja poludim! Sljedeću igram protiv 4141, slabiji tim od mog, mislim si sad ću ga skinit sigurno, pa tko poznaje tu formaciju bolje od mene kad ju stalno koristim!? Međutim, gle vraga, mijenjam ja formacije, igrače, taktike, napadam ju svim silama i ne mogu probit, odigram neriješeno. Pa si mislim kakav je to game engine kad je to toliko usrano...
    Sad kako igram, otprilike prije utakmice znam da ili ću razbiti protivnika formacijom, taktikom i kvalitetom, ili će me istrolovat, nema 3.
    To sam ranije pisao, ja sa svoje strane učinim što mogu pa kako bude - bude. Pa i u stvarnom nogometu nije sve u rukama trenera, zar ne?
    Ex top eleven player

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Opet smo slabi sa vremenom i evo poslednjih rezultata...

VIP t11_fan's Avatar
    Individualne su ti sve aukcije, netko ko ja će tražit za većinu igrača punu vrijednost, a opet postoje igrači koji se duže vremena ne mogu riješit nekog tko im samo zauzima prostor u timu a ne igra pa gledaju da ga prodaju za bilo koje pare. Imam takvog igrača od 32 godine i prodajem ga nekoliko dana za minimalne novce pa nitko ne nudi, a na mnogima sam zavrtio cijenu na maksimalno pa su se i otimali još na aukcijama za njih.
    Ex top eleven player

VIP
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-fkp8.png

Opet zajebancija sa Nordeusom, ovaj put protiv drugoplasiranog... Ovaj put nismo primili ni gol

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-75.jpg
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-76.jpg
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-77.jpg

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Click image for larger version. 

Name:	FKP8.png 
Views:	25 
Size:	2.7 KB 
ID:	54906

Opet zajebancija sa Nordeusom, ovaj put protiv drugoplasiranog... Ovaj put nismo primili ni gol

Name:	75.jpg 
Views:	24 
Size:	34.1 KB 
ID:	54907

Name:	76.jpg 
Size:	55.5 KB 
ID:	54908

Name:	77.jpg 
Size:	48.1 KB 
ID:	54909
    Sa 2 u obrani ni gol nisi primio hahaha daj posalji to supportu da vidiš sta će ti reći na to

VIP
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Sa 2 u obrani ni gol nisi primio hahaha daj posalji to supportu da vidiš sta će ti reći na to
    Čekam ih na zicer... 3 poslednje utakmice igram sa ovom formacijom i dobijam, redom, 5-2, 3-2, i 3-0... Promenio sam golmana, možda je to razlog Jbg, ubio me Nordeus sa povredama defanzivaca, nisam hteo iz principa da trošim crvene... Juče mi je DMC igrao na poziciji štopera, četvrti defanzivac bio suspendovan, a 3 su povređena...
    Last edited by Steppenwolf; 10-04-2015 at 08:23 PM.

Page 60 of 104 FirstFirst ... 1050585960616270 ... LastLast