1169Likes
-
VIP
@lespa
Glupo je što kad ti biraš termin utakmice, računaju samo tvoje utakmice u dostupnosti termina, barem sam ja tako primjetio. Na taj način možeš stavit protivnika u problem da ima npr. 2 utakmice unutar sat vremena.
A inače ja vjerujem da nisam jedini koji je imao sezone gdje su mi stavili gotovo sve utakmice u vremenski razmak od 3 sata i tako svakog dana sezone..R.I.P. busteri. To nije imalo smisla. 2 utakmice u 3 sata i onda 21 sat pauze do sljedeće!?
Ove sezone sam došao kasno, moji timovi su već gotovo prošli taj period od 2 utakmice dnevno, ali ove zadnje utakmice što sam ja vidio nisu bile u tako problematičnom razmaku. Danas Celtic imao utakmicu popodne oko 15 do 6 i navečer ima oko 15 do 10. Po meni minimalna razlika bi trebala bit 6 sati, a realno možda i više. Jedna ujutro, jedna navečer, to bi bilo fer, tako da se tad i ne bi morali trošit busteri.
@Vedran
Ne znam da li je uopće moguće naći neki balans tako da budemo aktivni, a da nas igra ne zaj€bava.
Mene danas istrolovalo kod Clermonta, igrao 3n412 protiv 5-2dm-mc-3 i izgubio 2-0 od nekih panjeva
. Zanimljivo je da sam imao jak posjed i dosta šuteva, statistički dominantan. Obrana dobila najgore ocjene, a napad dobio 7ice iako uopće nisu gola dali, a pucali su puno (bilo je ~20 šuteva, ne znam točan broj)
Last edited by t11_fan; 10-04-2015 at 04:11 PM.
Ex top eleven player