Glupi Nordeus,nek se nose u tri lepe..............
Glupi Nordeus,nek se nose u tri lepe..............
Još jedan dokaz da crveni karton apsolutno nema nikakvog uticaja na rezultat utakmice ...
Imamo taj revanš, ali čisto sumnjam u prolaz.
![]()
2-0 u prvoj utakmici Top 16 faze, u gostima... Skaut napadač Pizarro je ostao na klupi, a šansu je dobio napadač od 4 zvezdice, Masek... To je iskoristio na najbolji mogući način i prozujao kroz protivničku odbranu u 13. minutu za 1-0... Posle toga pokušao da prozuji još 5-6 puta, bezuspešno, i svaki put bi iznudio korner... Posle jednog od tih kornera, rezervista Samori glavom šalje loptu u mrežu za konačnih 2-0... Odličan rezultat pred revanš, ali sa Nordeusom se nikad ne zna...
![]()
Pa crveni karton ovdje ništa ne znači dapače sve češće se dogadja da momčad sa igračem manje dominira i pobjedi
Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
na ovom liku svi nabijali gol razliku reko i ja cu kad on kurac,lik ostao bez igraca povrede i kartoni i SAMO 3-0 registrirano za nas,pujjjj
![]()
Ma ovaj je fenjeras teški 25Q slabiji od mene ja još klupu ubacio nemos vjerovat,bitan igrač mi imao kaznu kartoni danas i milina nije moglo bolje jedino pozitivno što kondicija ostala ali nisam para ništa zaradio a i Martinez nije mogao zabiti da i dalje ima gol po utakmici
pa ovo je van svake pameti igrao sam prijateljsku maloprije pred pocetak utakmice 40% kondicija prosjek igraca na terenu
ovako je u 50-oj min izgledalo,kod 2-0 za mene lik je crveni dobio
a ovako je izgledalo na kraju utakmice.....
sta reci,kako ovo objasniti,sta nordeus misli o ovome dali je ovo realno ako se gleda kondicija i ostalo jer nisam puno jaci za 1.5Q ako se ne varam....ali ovo je van svake normalne pameti