Evo još jednog dokaza koliko je igra postala nebulozna... Pošto nisam imao šansu da prođem dalje u LŠ, sklepao sam formaciju sa samo 2 štopera, sve ostalo na protivničkoj polovini, plus, oba krila igrači van pozicije (žuti trougao)... I čak 5 rezervista u timu, a među njima i token free omladinac od 2 zvezdice... I šta se desi? Pobeda od 5-2... A ja se tu mozgam sa fromacijama i taktikom, k'o budala... Pošto mi prvi u ligi beži 9 bodova, do kraja sezone igram ovako...
Duvajte orhideje vi iz nordeusa sunce vam žarko!
Last edited by Shadow; 10-02-2015 at 09:09 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Top El lakše malo sa vređanjem
Evo imam ja jedan dobar predlog za Nordeus neka lepo izbace prodavnicu kluba iz igrice,prakticno nista novo nema i nesluzi nicemu..
Molim moderatore foruma da proslede ovu moju poruku dalje!To je jedan od mojih predloga,pa ako moze...............
Meni je bilo čudno da iako je počela (već davno) nova sezona u stvarnom nogometu i izašle nove garniture, oni ove nikako ne uklanjaju iz ponude. Prije su ih stavljali na akciju prije povlačenja iz ponude. Ne samo da ne stavljaju nove službene, nego nema novih ni "običnih" niti premium garnitura.
Ex top eleven player