ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ovo prvi put vidim otac i sin u istoj ligi igraju to da je dozivit i biti s njima u istoj prostoriji hahaha
Liga sampiona:
igram vec 16 sezona ali nazalost nikad se nisam bavio detaljnije vezano za podesavanja i koja je formacija dobar counter za protivnicku formaciju iako to ima na net-u jednostavno mrzi me da se bakcem sa tim. igram dosta predvidivo u smislu da ako mi ide dobro ne diram nista osim izmene zbog zelenog kofera ili sad u zadnje vreme menjam igraca ako bas ima losu ocenu uzivo. a kad gubim menjam stavke "mentalitet" i "fokusiraj pas" i naravno formaciju u smislu ako sam krenuo sa jednim ST ubacujem jos jednog. ono sto sam poceo da praktikujem u zadnjih par sezona to je da prva postava uvek ima moral "savrseno". tripujem se da je to veoma bitno. stavke "uklizavanje" i "presing" nikad ne menjam sto je verovatno pogresno ali hebiga tako igram. ali bilo je trofeja tako da mora da nesto radim dobro.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@Lespa
Baš zanimljivo, kod mene je obrnuto. Kad igaram, onda dosta vodim računa o formaciji, taktici i formi. Naravno da to ne garantira pobjedu, ali mogu reći da sam primjetio da je statistika uvijek na mojoj strani ili sam ujednačen protiv jačih timova. Bilo je slučajeva kad sam okrenuo rezultat u svoju korist promjenom formacije, a bilo je i neuspješnih promjena formacije, najčešće kad vodim pa idem prerano "zatvarati utakmicu" i onda izgubim rezultatsku prednost. Ja pokušavam sve što mogu, pa rezultat kakav bude, ali znam da sam sa svoje strane učinio maksimalno.
Ex top eleven player