Ja izbjegavam vrlo obrambeni i vrlo napadački ment. To koristim nekad u zadnjih 10min utakmice kad sam ili ja ili protivnik očajan da postigne gol. To su previše riskantne formacije za igrat cijelu utakmicu jer ili ostaviš previše prostora protivniku na terenu da tebe napadne ili ostaviše mu previše prostora za kontranapad.
Ex top eleven player
Na kraju ce ipak biti kako odluci Random!
Pa kako ćeš drugačije sa 2dc
Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Opet dve povrede na utakmici, protiv boranije koju sam tukao 15-0 u prvom delu sezone... Prvo se povredio najbolji igrač Karatziolis i tako nije povećao golgetersi učinak, a na kraju se povredio i njegova zamena, štoper Ožegović, najjači štoper kog imam u timu, ne i najbolji... Tim sastavljen od 10 stokilaša i jednim regularnim igračem, sa samo jednim igračem na poziciji, ostalo sve crveni trouglovi, plavio mi je ozbiljne probleme u prvom delu utakmice... ML na poziciji napadača je pokušao da probije jedno 5-6 puta, bezuspešno... Pitam se šta bi bilo da je regularan igrač od jedno 4-5 zvezdica... MC na golu je imao čak 5 odbrana, što je mnogo, mnogo je... Toliko moji golmani nemaju odbrana po utakmici... I kao šlag na tortu, još jedna povreda na treningu, posle utakmice... Deja vu...
Jučer meni 3-0 zbog nedostatka igrača a danas ga Mesa 12-1 nasapunja, sutra derbi sa Kaskadom bit će tesko
Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk