@Najdox
Pa ne moraš kupovati odmah prvog dana sezone, ili ako već hoćeš, kupuj rano ujutro. Uostalom sa 28T se može složit kompletan sastav, to je negdje moj prosjek koliko potrošim na transfere po sezoni, nekad više nekad manje
@Najdox
Pa ne moraš kupovati odmah prvog dana sezone, ili ako već hoćeš, kupuj rano ujutro. Uostalom sa 28T se može složit kompletan sastav, to je negdje moj prosjek koliko potrošim na transfere po sezoni, nekad više nekad manje
Ex top eleven player
9 utakmica bez pobjede, laganica. Džaba moral na max, kondicija na max, bonus na max. Prvi dio polusezone sa istim igračima i istom taktikom završio četvrti na tabeli. Ovu polusezonu ne mogu nikog dobit. Danas poraz kod kuće od ove ekipe koja je završila ispod mene 1-3. Još jedan pokazatelj da je ova igrica mrtvi RANDOM i da veze nema kakvu taktiku imaš i ta sranja koja neki prate i misle da to utiče na rezultat i igricu . Meni je bitno da je FK Sloboda Tuzla danas dobila na gostovanju, da je ostala prva na tabeli, da sam i sad u transu od tekme. A ovo sranje od igrice mi toliko dosadilo da narednu sezone ne mijenjam niti taktiku niti igrače. Na početku sezone ću da podijelim moral, kondiciju, bonusa više nedam jer ne zaslužuju, i opet uletim na polusezoni i nek igraju kako hoće. Jer ja evo 8 sezona svaki božiji dan ulazim na igricu i ne mogu bit na 7. poziciji. A skoro sve ekipe koje u ligi ne prate tekme, koji su neaktivni lagano prođu. E pa ne ulazim ni ja više i ende. #SamoSloboda
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA
Rezime 30. sezone
Prvenstvo
Šteta, prvenstvo smo izgubili u zadnjem kolu
Liga prvaka
Nismo se proslavili, nakon puno sezona nismo prosli skupine
Kup
Ispali u prvoj rundi
Momcad i statistika
Najgora ligaška sezona u istoriji kluba, iako nismo najgore plasirani... Samo 45 postignutih golova, a čak 32 primljena... Gubili smo od klubova iz donjeg dela tabele (2 poraza, 3 remija, 13-og nismo uspeli da dobijemo u 2 utakmice)... Najbolji strelac u Ligi je dao samo 15 golova, a najbolji asistent ima samo 10 asistencija... U svakom slučaju, osvojili smo LŠ i izborili se da i sledeće sezone igramo istu... U Kupu smo dogurali do Top 16...
A tokeni i nisu toliki problem ...
Problem je to što igrači (od 5*) za 15i nivo u prosjeku koštaju 60 mil.
A sada kad dobijem nagradu za osvojenu ligu imat ću nešto manje od 100 mil., što bi značilo da prvi dan mogu kupiti samo jednog igrača.
@Ali kako se ono kaže, ko rano rani ...
Kao što sam i očekivao, prvi je dobio obe utakmice do kraja, tako da ga ne bih stigao ni da sam danas dobio utakmicu protiv drugog... Trol protiv sedmog u prvom delu sezone i trol remi protiv četvrtog u drugom delu koštao nas je 5 bodova... Danas je Ilić bio indisponiran i to nas je koštalo drugog mesta... Posle 17 utakmica sa ocenama 8+ (11 desetki, 6 čistih u nizu), ne zameram mu mnogo, opet je bio najbolji strelac, asistent i MVP lige, prosečna ocena preko 9... U LŠ nismo prošli grupu, a u Kupu smo ispali u 1/32 finala...