mng malen grbb,ovaj moj pa glomazniji xd
Printable View
Imam jedan predlog za nordeus da nemoraju da smanjuju cene oficijalnih dresova ali da budu ucestalija snizenja na njih recimo kad bude LS ili kad taj tim igra u ligi...
Danas sam ušao u igru na poluvremenu i već mi je bilo povređeno desno krilo... Nordeus je ubacio najjačeg napadača sa klupe na tu poziciju (nemam rezervno krilo), iako napadač nije registrovan kao zamena za bilo koju poziciju (starter je)...
Celtic je odigrao 1-1 prvu utakmicu polufinala LP kod kuće. Protivnik je kvalitetniji pa smo se uzdali na taktiku i formaciju. On igra 4-DMC-3W-AMC-ST, dok sam ja krenuo u utakmicu s klasičnim 451. Međutim, on su iz 3. udarca (prvog komentara njihovog) poveli pa sam u nastavku ubacio 2x AMC umjesto lošeg ML-a i MR-a slabe kvalitete. Međutim, pred samu zamjenu, moj tim je izjednačio. Nakon toga, 4-3MC-2AMC-ST sa kombiniranim dodavanjem je igrala puno bolje nego 451 koji je kontra na papiru. U uzvratu planiram krenuti od početka sa tom uskom formacijom jer trebam gol. Bitno je da nisam poražen kod kuće u knock-out rundama :cool:, a kad sam vidio nakon završetka grupne faze kakvi su mogući protivnici, želja mi je bila doći do polufinala. Primarni zadatak je ispunjen. :) Oko 5 sati igram utakmicu lige.
Clermont je gotovo osigurao nastup u LP sljedeće sezone pobjedom protiv 5. tima ljestvice i sad je moja prednost 7 bodova. Fokus je sad na borbu za 3. mjesto, to je vjerojatno maksimum za ovu sezonu.
@Steppenwolf
@lespa
Imate PM :D
Novi poraz u ligi. Sada smo 7. na bod od osmoplasiranog. Prvi dio polusezone smo se borili za top4 ekipe a sad ćemo se borit za 7. poziciju. I smijem se kladit da ću bit ispod 7. pozicije. #SamoSloboda
Radim to evo 4 tekme, i sve četiri sam izgubio. Danas sam izgubio od lika koji je pratio tekmu ali je imao 2 igrača van pozicije. Ali jednostavno kada dođe taj pad forme nema spasa. Nadam se da će to da se prekine što ranije. Jer sam pao sa 4. na 7. poziciju. Ako ne prođem u sljedeći level opet igrica ide na blok ;). #SamoSloboda
Ja sam imao običaj u proteklih nekoliko sezona, kad sam se baš mučio, da pogledam sve formacije od kojih je moj sledeci protivnik gubio tokom sezone i da izaberem onu najpogubniju po tog protivnika i tako sam se dva puta izvukao do drugog mjesta iako sam bio pred ispadanjem nakon prvog dijela.
Zadnje 4 utakmice:
Attachment 55265Attachment 55266Attachment 55268Attachment 55269
Imam klub na serveru 50 i kad igram prijateljske dodju mi navijači sa servera 1, ali nemogu da vidim ligaske rezultate tog tima. Zasto samo mogu podrzat taj tim u prijateljskim ali ne u ostalim utakmicama? Jel to možda zato sto nisu svi klubovi u toj ligi spojeni sa serverom 1???
Tako je bre moj lavovi samo hrabro, idemo ka 7 mestu mozemo i 6to :) Samo da me ovaj arkak ne pojebe gol razlikom i bolje bi bilo kad bi izgubio od nekog jos :)
http://www.dodaj.rs/f/2P/12Q/3hrUkO6I/screenshot2.png
http://www.dodaj.rs/f/1O/dN/16vQ4smG/screenshot1.png
Gladni su pobeda i titula :D
Celtic je večeras igrao ligašku protiv 4., završilo je neriješeno pa se prednost nad 2. smanjila na 2 boda, ali i dalje drži vodeću poziciju lige. Više nema prava na kiks.
TABELA:
http://i.imgur.com/rVVUhYn.png
2 nerezonska poraza od 10. i 13. na tabeli, 5 kola do kraja sezone i iako sam prvi još nisam siguran ni da ću napredovat level jer bodovna razlika je mala. Nikad nisam igrao ujednačeniju ligu po kvalitetu (1-2Q).
TABELA:
http://i.imgur.com/rVVUhYn.png
2 nerezonska poraza od 10. i 13. na tabeli, 5 kola do kraja sezone i iako sam prvi još nisam siguran ni da ću napredovat level jer bodovna razlika je mala. Nikad nisam igrao ujednačeniju ligu po kvalitetu (1-2Q).
Ne vjerujem da nećeš napredovati. Oni koji su blizu plave zone tražit će svaki način da ju izbjegnu, ili da uđu u zelenu zonu ili da izbjegnu promociju tankovanjem.
Gle tima koji me prati u stopu :rolleyes: I onda neka me netko pokuša nagovorit da kupujem tokene hahaha.
Attachment 55271
pobeda protiv treceg dok je drugi na tabeli opet igrao nereseno tako da sam sada na +13. S obzirom da je do kraja u igri 15 bodova ubacicu rezerviste da ne rizikujem povredu igraca iz prve postave.
Posle formiranja lige, delovalo je da ce biti zanimljiva borba za titulu, ali jedni ne prate svoje tekme, drugi naprasno odluce da tankuju i na kraju lagano do titule.
Protivnik je poceo sa 4-1-4-1, posle 2:0 za mene prelazi na 4-1-3-2 ali zavrsava se 4:0.
Attachment 55272
Attachment 55273
1-1 danas sa drugoplasiranim (u prvoj utakmici sam ga dobio 2-1)... Ista meta, isto odstojanje, 11 bodova...
Attachment 55274
Attachment 55275
Attachment 55276
Jutros su dva omladinca stigla iz Kostarike...
Attachment 55277
Attachment 55279
Kod buraza udjem jednom u 3 nedelje,a rezultati bolji nego kad ulazim svaki dan:
Attachment 55281Attachment 55282Attachment 55283
Attachment 55280
Nastavljamo da igramo kao Brazil 1950-e... Garincha, Didi, Vava, Pele, Zagalo...
Attachment 55284
Sancez je postao najbolji strelac i asistent u istoriji kluba
Attachment 55285
Attachment 55292
Pobeda od 3-1 u gostima, u prvoj utakmici polufinala LŠ... Imali smo šansu i za ubedljiviju pobedu, ali je Karatziolis promašio penal u 87. minutu...
Attachment 55293
lik iz lige prebacio LP nocas na 01:15 misleci da necu doci kad vidi vraga ja se pojavio a bogami i on,iako mi DC crveni dobio pobjedio sam ga 1-0 u gostima sto nije tako lose za uzvrat,sa istim protivnikom danas ligu igram dvoboj dredine ljestvice on je 7. a ja 8. a tu mislim i ostat stoga sve sa klupe u igru i krive pozicije
Dobro su se sjetili pa "omogućili" praćenje utakmica svih prijatelja, bez obzira ko je na kojem serveru.
Lijepa novost i korak naprijed, nema šta. :)
Attachment 55299
Dva nova omladinca iz Bangladeša su stigla u crno-beli tabor... Golman Tutul Mina će morati da potraži drugi posao...
Attachment 55300
Attachment 55301
Attachment 55302
Štoper Belleh je odigrao 150 utakmica za klub... Jedini igrač ikad, koji je odigrao svih 52 utakmice u jednoj sezoni...
Attachment 55303
Attachment 55304
Desni bek Marinković je odigrao 100 utakmica za klub... Prošle sezone je bio fantastičan, 11 golova i 1 asistencija na 39 utakmica, prosečna ocena 7.82...
Attachment 55305
Attachment 55306
Posle 18 sušnih sezona, bez trofeja, danas smo, 4 kola pre kraja, osigurali titulu!!!
Attachment 55307
Danas smo dobili trećeg, a drugi je remizirao sa petim i tako nam doneo titulu... Chukwuma se povredio 3. put ove sezone...
Attachment 55308
Attachment 55309
@ wolf
cestitam :)
sad ne spustaj nogu sa gasa i uzmi i dostignuce!
danas je drugi na tabeli izgubio kod kuce i titula! :cool:
Attachment 55311
danas u polufinalu Kupa u gostima ( tanker - 14. na tabeli ) primetih da mu je poseta bila 0. Do sad sam mislio da tankeri samo u prvenstvu imaju losu ili nikakvu posetu a ne u svim takmicenjima.
Znaci, ko tankuje ostane bez dobrog dela prihoda.
Pogledajte ovu situaciju i dajte komentar: izgubio je kod kuce 0:1 a onda dobio 3:2 u gostima i prosao dalje sa bas defanzivnom formacijom bez MC,MR ili ML igraca :confused:
odlicna taktika ili trol rezultat?
Attachment 55314
Ma idemooooo turboglupani from nordeus !!! #SamoSloboda
Attachment 55320