Results 1 to 10 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Imaš sličnih problema kao i ja. Forma mi pada od 17-18 kola. Probaj da odmoriš igrače koji su slabije ocjenjeni i tokom utakmice (posebno kad gubis) mijenjaj igrace i formacije (ako pratiš)
    Radim to evo 4 tekme, i sve četiri sam izgubio. Danas sam izgubio od lika koji je pratio tekmu ali je imao 2 igrača van pozicije. Ali jednostavno kada dođe taj pad forme nema spasa. Nadam se da će to da se prekine što ranije. Jer sam pao sa 4. na 7. poziciju. Ako ne prođem u sljedeći level opet igrica ide na blok . #SamoSloboda

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Radim to evo 4 tekme, i sve četiri sam izgubio. Danas sam izgubio od lika koji je pratio tekmu ali je imao 2 igrača van pozicije. Ali jednostavno kada dođe taj pad forme nema spasa. Nadam se da će to da se prekine što ranije. Jer sam pao sa 4. na 7. poziciju. Ako ne prođem u sljedeći level opet igrica ide na blok . #SamoSloboda
    Ja sam imao običaj u proteklih nekoliko sezona, kad sam se baš mučio, da pogledam sve formacije od kojih je moj sledeci protivnik gubio tokom sezone i da izaberem onu najpogubniju po tog protivnika i tako sam se dva puta izvukao do drugog mjesta iako sam bio pred ispadanjem nakon prvog dijela.

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Ja sam imao običaj u proteklih nekoliko sezona, kad sam se baš mučio, da pogledam sve formacije od kojih je moj sledeci protivnik gubio tokom sezone i da izaberem onu najpogubniju po tog protivnika i tako sam se dva puta izvukao do drugog mjesta iako sam bio pred ispadanjem nakon prvog dijela.
    Ma i to radim ako mi vjeruješ. Ali nema pomoći, smijem se kladit da neću proći ovaj level. #SamoSloboda