Najgora ligaška sezona u istoriji kluba, iako nismo najgore plasirani... Samo 45 postignutih golova, a čak 32 primljena... Gubili smo od klubova iz donjeg dela tabele (2 poraza, 3 remija, 13-og nismo uspeli da dobijemo u 2 utakmice)... Najbolji strelac u Ligi je dao samo 15 golova, a najbolji asistent ima samo 10 asistencija... U svakom slučaju, osvojili smo LŠ i izborili se da i sledeće sezone igramo istu... U Kupu smo dogurali do Top 16...
![]()
A tokeni i nisu toliki problem ...
Problem je to što igrači (od 5*) za 15i nivo u prosjeku koštaju 60 mil.
A sada kad dobijem nagradu za osvojenu ligu imat ću nešto manje od 100 mil., što bi značilo da prvi dan mogu kupiti samo jednog igrača.
@Ali kako se ono kaže, ko rano rani ...![]()
Kao što sam i očekivao, prvi je dobio obe utakmice do kraja, tako da ga ne bih stigao ni da sam danas dobio utakmicu protiv drugog... Trol protiv sedmog u prvom delu sezone i trol remi protiv četvrtog u drugom delu koštao nas je 5 bodova... Danas je Ilić bio indisponiran i to nas je koštalo drugog mesta... Posle 17 utakmica sa ocenama 8+ (11 desetki, 6 čistih u nizu), ne zameram mu mnogo, opet je bio najbolji strelac, asistent i MVP lige, prosečna ocena preko 9... U LŠ nismo prošli grupu, a u Kupu smo ispali u 1/32 finala...
![]()
Stavio sam igrače na prodaju, čekam ponude, možda se i nađe neki kupac
Zaboravio sam na to zbog fokusa na rezultate, trebao sam neke i ranije prodati, neki su već prodani...
Prodajem jednog Celticovog MC-a koji je odigrao 130-140 utakmica za klub, a nije bio na dodatnim treninzima i sad još uvijek ima 5* sa 26g, ali kvalitetom je najslabiji od konkurencije. Jbt puno legendi mi napušta klub![]()
Ex top eleven player
Sanse da ce Nordeus sutra da izbaci nordegane su mi 1/10000000000000000000....![]()