Ja nikad nisam uzeo skauta niti cu u buducnosti bolje mi je da bacim tokene na neki grb ili dres nego na skauta koji ce mi igrati 2 sezone.
Printable View
A sta tek reci za ovu zanimaciju... samo za skauta ti treba 256T
Svaka cast ko moze ali po ovome se vidi da nije ni puno za neku zvanicnu garnituru koja ti ostaje za stalno
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10...61e5912230.jpg
Attachment 55387
Po treći put u istoriji prolazimo u finale, a tamo protivnik koji je dominirao u svom polufinalu, ali ne izgleda strašno...
Attachment 55388
Attachment 55389
@Steppenwolf
Čitam upravo jednu drugu temu i sjetim se ultimativne defenzivne formacije :D (za onu utakmicu koju ćeš igrat protiv tima od 8*)
3DC-3WDM-3MC-ST
Taman i ako ju ti ne budeš koristio, nema veze, možda se nje netko sjeti ako mu zatreba za obranu protiv jačih
Pa ja je uglavnom i koristim sa Keltima ove sezone i primam gomilu golova... Sa Partizanom sam, uz modifikaciju (AMC umesto centralnog MC), osvojio triplu krunu pretprošle sezone i još 2 titule, ali ove ne pije vodu... Ja protiv jačih obično igram napadački, umuvam im gol nekako i onda bunker... ili ako vidim da im je forma slaba, nastavim da napadam...
Attachment 55390
Celtic ove sezone rupa u odbrani, golmani slabi, vezni red umire u lepoti, a napad jalov... Otkud ja u finalu LŠ, nemam pojma... :confused: Igrači su poređani po jačini... Nisam ubacio statistike igrača koji su otišli...
Attachment 55391
Nisam imao puno prilika koristiti ju, ali jednom sam zaustavio dosta jači tim od mene koristeći tu formaciju. Kad sam vidio da je menadžer aktivan svaku utakmicu, pogotovo tad u LP, znao sam da će se navući na tanak led. Stavio sam neku formaciju, ne sjećam se točno koju, uglavnom on je probao kao kontru toj formaciji igrati 43w12, a onda sam 3min pred utakmicu (logično :D) spremio 3n3w3n1. Mislim da je bio vraški ljut, vjerojatno je probao i ultra napadački mentalitet, ali nije me skinio :D Imao je nekoliko igrača od 3 pozicije, mijenjao formaciju više puta tokom utakmice itd.
Breaking news!
Za 5min igram s Celticom uzvrat LP, tko može neka pošalje podršku :)
Ne mogu da navijam... Nema te na "Play Now", a kad uđem na "Friends Fixtures", tu si, al' ne da mi da navijam...
Dobio sam obavijest da gledaš utakmicu, ali ne i da si dao podršku. Utakmica je krenula odlično, poveli smo u 10' 0-1. Međutim, negdje oko 20. minute nestalo je struje u mom kraju pa nisam pratio do kraja. Jutros sam vidio da je završilo 1-1 kao i prva, moj tim prošao je u finale nakon penala! :D :cool: Inače protivnik je izjednačio u 89' :rolleyes: Vidio sam da je napravio zamjene, vjerojatno je koristio drugu formaciju i mentalitet.
Auuu, na TL akademaca sa spustenom cenom koliko hoces ! Ali nema mesta u ekipi. :-)
Poraz od 13-plasirane ekipe i sada smo pali na 8. poziciju. Na bod smo od 7. pozicije za koju ćemo da se borimo u preostala 2 kola. Ne znam za pobjedu već 7 utakmica. Prvu polusezonu odradim odlično kao i uvijek, i onda drugi dio ne mogu nikog da dobijem. Standardna igra koju je napravio nordeus. Sutra igram protiv devetoplasirane ekipe koja ima 3 boda manje od mene. Nadam se da ću sutra upisati 3 boda. #SamoSloboda
i ja bih se nervirao da sam na tvom mestu. Mene Nordeus baci u ligu gde sam prvak cetiri kola pre kraja a ti koji si iskusniji od mene mucis se da predjes na sledeci nivo. :confused:
Ne znam, da li da prodas najbolje igrace i kupis igrace sa tri zvezdice krajem ove ili pocetkom sledece sezone? Mozda se Nordeus prevari pa te prilikom formiranja liga prebaci u neku drugu ekipu menadzera?
Ili da zveknes cigancicu? :)
Ma buraz ne znam šta je ovo više. Meni je drago kada upanem u ovako jaku ligu, bude pravo zanimljivo. Ali svaki put prvi dio odradim dobro, i onda drugi dio ne mogu nikoga da dobijem. Uspijem da otkinem bod prvoplasiranim ekipama a gubim od ekipa sa dna tabele. Znači evo svi znate kada sam pisao ovdje unaprijed od koga ću da izgubim i svaki put sam pogodio. Jer sam navikao da gubim tekme od ovih neaktivnih menadžera koji imaju po 3 ili 4 igrača van pozicije. X puta sam izgubio od takvih ekipa, ove sezone 2 puta. Ima još 2 kola do kraja sezone, nema predaje. Bod sam od 7. pozicije. Ne želim da ponavljam ligu, nije mi to u cilju. Većina bi ponavljala ligu, uštedila na tokenima i taj fazon. Ali ja ne želim. Borit ću se do kraja pa šta bude. Realno gledajući obje tekme igram sa ekipama koje su ispod mene, ali baš zbog toga mi je teže. Radije bi da igram protiv prvog i drugog oca mi. #SamoSloboda
onda uradi ono sto smo ranije pricali. ako si siguran da menadzeri te dve ekipe ne prate svoje tekme a jaci si od njih, nemoj da pratis, stavi bonus negde na sredinu, postavi formaciju kako treba, dodaj plave i zelene kofere ako treba i nadaj se najboljem. jos jednom, ako si siguran da oni nece pratiti.
Nisu pratili zadnjih 6,7 mečeva sigurno. Jer ja uvijek pratim i ostale menadžere. Sve utakmice u ligi počinju u isto vrijeme. Ono po minut razlike između svake utakmice. To sam i danas uradio. Kofere podijelio, stavio bonus, ali jebiga kad ne ide onda ne ide. Zadnje dvije tekme ide bonus na max., pa se nadat da će i ovaj ispred mene da kiksa a ja da dobijem barem jednu od ove dvije tekme i da prođem dalje. #SamoSloboda
Attachment 55411
Moj experiment sa 2 štopera je počeo kada smo od današnjeg protivnika i prvoplasiranog na tabeli, pre 13 dana izgubili sa 4-0... Do tog dana smo imali 9 poraza ukupno, a od tada nijedan... Samo 1 remi i sve ostalo pobede... A danas smo mu vratili za poraz, bacili ga na drugo mesto i prišli na 3 boda... ali i dalje ima najviše šansi da osvoji titulu, osim ako ne kiksne sutra od poslednjeg ili prekosutra od šestog, što je malo verovatno...
Attachment 55412
poraz u finalu i to mi izmace trofej u produzecima!
kako me je preveslao sa formacijom igrao defanzivno sa 4 u zadnjoj liniji i dva DMC-a, obojica imali 20 suteva ja 7 u okvir a on 13. Ne razumem, igrao je defanzivno, bez MC igraca...
Sa istom ovom formacijom je izbacio u polufinalu bas jaku ekipu, igraci 7* i 8*.
Znaci nordeuse, moze bez MC igraca oni nisu bitni, ako imamo lose rezultate, nema problema samo presaltamo na odbranu sa dva stopera i milina...
Attachment 55418
Attachment 55419
Gledam istoriju osvajanja trofeja i vidim da sam u prvih 12 sezona u Kupu jednom osvojio i jednom stigao do finala i to je sve posle toga uglavnom kraj u pretkolu, a od 13 - 16 sezone, jednom treci, dva puta drugi i jednom osvojio.
Dakle, obaranje kvaliteta se isplatilo samo tako.
Rezultati jučer i danas:
Attachment 55430
U LIGI ostjemo drugi, ne možemo ni gore ni dole.
Attachment 55431
A danas igrano i naše drugo finale KUP-a. Protivnik je bio jači, no na terenu smo bili najmanje ravnopravan protivnik. Stvarali smo brojne šanse, no lopta nije htjela u gol, a i protivnički golman je imao svoj dan, pa je na kraju izabran i za igrača utakmice. Protivnik je napravio jednu pravu šansu, nakon kornera, te pogodio za 0:1. To je bio i krajnji rezultat utakmice.
Još jedan trofej u vitrinama našeg kluba, šteta što nije zlato, al` može i ovo proći. ;)
Attachment 55432
Sezona 47 - Level 46
Posle 5 sušnih sezona NTNK United vraća trofej u svoje vitrine :D
http://i1358.photobucket.com/albums/...ps1jnv4egh.jpg
http://i1358.photobucket.com/albums/...psk96pqopf.png
http://i1358.photobucket.com/albums/...psoy6ysbxo.png
http://i1358.photobucket.com/albums/...psoj8nlzxo.jpg
Kod mene je stanje i dalje dramatično; i glavni tim i Celtic su vodeći u svojim ljestvicama, ali protivnici im gadno pušu za vratom, jedna utakmica može presudit; baš to se dogodilo Clermontu koji je danas kiksao i ispustio tek osvojeno 2. mjesto. Klasičan kiks, 70% posjeda lopte, dominacija na terenu a poraz 1-0. Koliko sam puta u zadnjim rundama ostajao bez trofeja, cijelu vitrinu sam izgubio :(.
Sezona za zaborav:
Attachment 55436
Clermont se vratio na 2. mjesto golom u 87' za 2-1 dok je sad 3. tim izgubio 1-3. Sutra direktan ogled za 2. mjesto, Clermont je 2. sa bodom prednosti i značajnom prednosti u kvaliteti koja očito ne vrijedi. Protivnik ima 3* prosjek, cijele sezone igra 5-2DMC-MC-2ST, a čak je imene trolovao u prvoj utakmici iako sam statistički bio dominantniji. Da li će sutra biti dan osvete ili još jednog poraza?
Kao da sam znao kad sam pisao prethodni post, Celtic je jutros poražen i sad ozbiljno visi vodeća pozicija. Sve ovisi o drugoplasiranom, ako on pobjedi, ja gubim prvo mjesto. :(
Poražen sam 1-2 u finalu LP golom u 88'. Čuvao sam 2 zamjene za produžetke kojih nije bilo. Timovi su bili jednake kvalitete, ali eto nisam imao sreće. Moj golman je odigrao utakmicu za 6 iako mu je forma bila 8-8-8-8 pa to, i to je jedan od razloga ovakvog rezultata. Posljednju utakmicu sezone igram sutra protiv 7. tima na ljestvici, a da li ću biti prvak, to ovisi o 2. i 3. timu koji danas međusobno igraju.
Attachment 55441
Ovosezonska forma šampionske ekipe Belgrade Utd...
Attachment 55442
Toliko od mene za ovu sezonu. 8 utakmica bez pobjede, tačnije poraz kod kuće 0-4. Ne znam šta se desilo ovim mojim igračima, prvi dio polusezone odlične ocjene, ova taktika savršeno išla. Protivnici baš kao i ja ništa nisu mijenjali niti taktiku niti igrače. Ali drugi dio polusezone ne mogu nikoga da dobijem. KOndicija, moral, bonus na max.. Vjerovatno još jedan dokaz da je ova igrica mrtvi RANDOM. Sljedeću sezonu ću da budem aktivan baš kao i ove ekipe koje su završile ispred mene ove sezone na tabeli. Tačnije uđem 3 puta tokom cijele sezone, pa da vidim da li je to taktika koja pali u ovoj igrici. Vjerovatno da jeste. #SamoSloboda
Attachment 55448
Baš kao što sam i očekivao, debakl u finalu LŠ... U prvom poluvremenu smo se još i držali (samo 0-1), ali nas je sudija unakazio kartonima, iako sam već posle prvog stavio na lagano uklizavanje... Protivik je imao čak 21 navijača...
Attachment 55449
Valjda, sad ne vjerujem da sve prebace, možda neke, nisam siguran. Ima još jedan meč. Sada samo bod bježim ekipi koja me danas porazila. Stavio sam totalno drugu ekipu, 7 igrača sa klupe za sutrašnji meč. Glupo mi i proći u sljedeći level kao 8.. Ne kontam da li ću dobiti neko sranje tamo u trofejnu sobu. Radije bi da ne prođem, nego da prođem kao osmi i ne dobijem ni jedan trofej. Ne znam šta bih više rekao, jednostavno mi ohladilo sve. #SamoSloboda
pred kraj sezone sam odlucio da malo eksperimentisem i promenio sam formaciju sa 3-4-3 na 3-1-4-2, dugi pasovi. Doveo sam jednog DMC i jednog DMC MC igraca i tako cu igrati i sledece sezone pa cu videti kako cu proci.
Na ovoj tekmi je funkcionisala kao sat...
Attachment 55457
Igrao sam dosta dugo ovu formaciju i znam da se sve svodi na to kako ce odigrati AML i AMR. Imajuci u vidu da su dobili sestice, snagu protivnika, nisi imao sanse...
btw, kod mene na tabletu u najnovijoj verziji, za formaciju koju je imao tvoj protivnik obavezno kaze da je losa jer nije izbalansirana sredina terena ali ovde to nije imalo znacaja.
Attachment 55474
U Ligi smo toliko loši, a evo osvajamo Ligu šampiona po drugi put u 10 sezona (prvi put u sezoni 5)... Držimo se ustaljenog tempa, u 4 sezone prvo osvojimo 3 Lige, a onda u petoj osvojimo Ligu šampiona... Dva puta smo vodili i dva puta se protivnik vraćao golovima posle kornera... Na kraju je DMC Park pocepao mrežu za pobedu u 86. minutu...
Attachment 55475
Attachment 55476
Attachment 55477
Attachment 55478
Jbt, tek sam sad izvalio da sam pogrešnog štopera držao u startnih 11... Umesto Serdarevića koji je u odličnoj formi, ostavim Samardžiju... Kad se oba prezivaju na S...
E ne da mi trostruku krunu pa to ti je
Attachment 55479
Attachment 55480
Attachment 55481
Za'ebana ti Liga...
@ nenad
Odlicna sezona, svaka cast!
U kupu si bas dominirao.
Cestitam svima koji su osvojili neki trofej i onima koji su izborili plasman u sledeci nivo :D
NTNK United
Ja ove sezone od trofeja samo tacnu.:o
Ja ponavljam lvl :D bolje mi tako kad sam vec bio 7 :)
Jel ocu da ih razbijem u ligi :D I kupu, ako bog da :)