Results 1 to 10 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Toliko od mene za ovu sezonu. 8 utakmica bez pobjede, tačnije poraz kod kuće 0-4. Ne znam šta se desilo ovim mojim igračima, prvi dio polusezone odlične ocjene, ova taktika savršeno išla. Protivnici baš kao i ja ništa nisu mijenjali niti taktiku niti igrače. Ali drugi dio polusezone ne mogu nikoga da dobijem. KOndicija, moral, bonus na max.. Vjerovatno još jedan dokaz da je ova igrica mrtvi RANDOM. Sljedeću sezonu ću da budem aktivan baš kao i ove ekipe koje su završile ispred mene ove sezone na tabeli. Tačnije uđem 3 puta tokom cijele sezone, pa da vidim da li je to taktika koja pali u ovoj igrici. Vjerovatno da jeste. #SamoSloboda
    Pa ulazi svaki dan u prvom delu sezone, tu nemas problema :-), a u drugom delu uradi kako si napisao.
    Nego, ako zavrsis osmi da te Nordeus ne prebaci na sledeci nivo?
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Pa ulazi svaki dan u prvom delu sezone, tu nemas problema :-), a u drugom delu uradi kako si napisao.
    Nego, ako zavrsis osmi da te Nordeus ne prebaci na sledeci nivo?
    Valjda, sad ne vjerujem da sve prebace, možda neke, nisam siguran. Ima još jedan meč. Sada samo bod bježim ekipi koja me danas porazila. Stavio sam totalno drugu ekipu, 7 igrača sa klupe za sutrašnji meč. Glupo mi i proći u sljedeći level kao 8.. Ne kontam da li ću dobiti neko sranje tamo u trofejnu sobu. Radije bi da ne prođem, nego da prođem kao osmi i ne dobijem ni jedan trofej. Ne znam šta bih više rekao, jednostavno mi ohladilo sve. #SamoSloboda