Results 1 to 10 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    kako da dam otkaz tom retardu od pomocnika Boze dragi pa ko sastavlja taj algoritam za njegove izjave,ja vodim 4-0 a on meni kaze protivnik je prokuzio nasu taktiku i moramo nesto poduzet da prenesemo loptu na njegovu polovinu a protivnik mi nije puko u okvir gola hahahaa e moj Nordeus
    lespa and Top El like this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    kako da dam otkaz tom retardu od pomocnika Boze dragi pa ko sastavlja taj algoritam za njegove izjave,ja vodim 4-0 a on meni kaze protivnik je prokuzio nasu taktiku i moramo nesto poduzet da prenesemo loptu na njegovu polovinu a protivnik mi nije puko u okvir gola hahahaa e moj Nordeus
    možda se varam, ali čini mi se da se on javlja samo ako mi kliknemo na kvadratić. baš ću pogledati kad budem igrao egal tekmu sa nekim šta će mi predložiti.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post

Samo idi u podesavanja

Idemooooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post

Samo idi u podesavanja

Idemooooooooooooooooo
    hvala prijatelju

VIP
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-fkp8.png

Sinoć 8-0 protiv boranije, danas 2-3 protiv 2-plasiranog iz prošle sezone... Golman je imao 5 odbrana, ali defanzivci nisu blokirali nijedan šut u okvir...

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-16.jpg
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-17.jpg
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-18.jpg