Results 1 to 10 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Najdox's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    na ovom liku svi nabijali gol razliku reko i ja cu kad on kurac,lik ostao bez igraca povrede i kartoni i SAMO 3-0 registrirano za nas,pujjjj
    Bolje i to nego ovo što je se meni desilo ...
    Svi ga nabijali minimalno 10 razlike i sad dođe moj red da igram sa njim, kad vidi čuda! Momak se vratio jači nego ikad.
    Svi igrači na svojoj poziciji, a kvalitet tima 5 zvjezdica -_-

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Najdox View Post
    Svi ga nabijali minimalno 10 razlike i sad dođe moj red da igram sa njim, kad vidi čuda! Momak se vratio jači nego ikad.
    Ma ovaj je fenjeras teški 25Q slabiji od mene ja još klupu ubacio nemos vjerovat,bitan igrač mi imao kaznu kartoni danas i milina nije moglo bolje jedino pozitivno što kondicija ostala ali nisam para ništa zaradio a i Martinez nije mogao zabiti da i dalje ima gol po utakmici

Famous vedran boca juniors's Avatar
    pa ovo je van svake pameti igrao sam prijateljsku maloprije pred pocetak utakmice 40% kondicija prosjek igraca na terenu

ovako je u 50-oj min izgledalo,kod 2-0 za mene lik je crveni dobio

a ovako je izgledalo na kraju utakmice.....

sta reci,kako ovo objasniti,sta nordeus misli o ovome dali je ovo realno ako se gleda kondicija i ostalo jer nisam puno jaci za 1.5Q ako se ne varam....ali ovo je van svake normalne pameti

VIP
    Quote Originally Posted by Najdox View Post
    Jedne sezone je neki tenk bio sa mnom u Ligi, protiv mojih rivala odigra u ful sastavu i dobije ih, a protiv mene izmeša igrače u obe utakmice, da bi se vratio ispod crte...