Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Pobeda u Ligi protiv drugog na tabeli, odlicna tekma. Imali smo dosta srece...
Lagano i kupu...
Abdilah nas gura za zada...:P
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока
Prosle sezone osvojim KUP i Ligu samipna
a u Ligi odigram nereseno 3 utakmice protiv veoma slabijih i ne osvojim prvo mesto/
Sad i ove sezone me troluje i ne da mi TROSTRUKU KRUNU iako imam odlican tim.
nereseno kod kuce u prvenstvu i sada samo +3 a pre tri kola je bilo +8. kako se brzo promeni situacija. igrao je kombinovani sastav jer je veceras liga prvaka pa je to mozda razlog gubitka dva boda.
danas i juce kupljeno pet igraca ( GK, MC, MC, MR i DC ) svi pet zvezdica koji menjaju pet istih sa 4* pa u drugi deo prvenstva ulazimo jos jaci. cak i u 15-tom danu sezone u osam ujutru mora po 3-4 tokena da bi se kupio igrac.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@ top el
ac Milan - uzeli su mi fejsbuk nalog i automatski su mi uzeli klub, a CEDA FC je sada AFC Ajax i igra na 16-tom nivou.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522