Results 1 to 10 of 766
Like Tree1503Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Стефан Глишић's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Nebih da te razocaram, ali samnom si u kupu!
    Hehe, nema veze. Iskreno ni ne ocekujem nesto previse od ove sezone, zeznuo sam se sto sam pukao 50 tokena na jednog igraca i necu skoro da prebolim to Trazim jos pojacanja ali nikako da mi naidju neka koja mi odgovaraju, dok se to desi ima da poispadam iz svih takmicenja

Evo danas je pocelo prvenstvo, igrao sam kod kuce protiv dosta jaceg rivala. Odmah sam kiksnuo na startu 1:1 je bilo, mada iako je rival bio jaci ja sam bio taj koji je dominirao tokom citavog meca, ali dzabe na kraju samo podela bodova. Dosta mi je izjednacena liga 4 neresene u prvom kolu i samo dve pobede, jedna tek treba jos da se odigra.

@lespa
    Ja bas gledam sta mi pricas da trosim tokene na kofere kad ne znam sta cu sa njima
    GSMD likes this.

Dreamer AC Milan 21's Avatar
    Au stefane kukas za 50tokena a imas 700, pa ja da imam te tokene osovjio bi tripl Npr digo bi igrace na 7-8 Zvezde I stedio tokekene posle nekoliko sezona
    Last edited by AC Milan 21; 10-20-2015 at 03:54 PM.

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by AC Milan 21 View Post
    Au stefane kukas za 50tokena a imas 700, pa ja da imam te tokene osovjio bi tripl Npr digo bi igrace na 7-8 Zvezde I stedio tokekene posle nekoliko sezona
    Pa i meni je zao kad bacim 20+ tokena na igraca........

Dreamer AC Milan 21's Avatar
    pa dobro jeste zao, al sto Tolko evo moj tim slozen igrace sam doveo za po 2tokena sve pazite sta da vam kazem

hahahahha dal moguce ovo
    Last edited by AC Milan 21; 10-20-2015 at 04:04 PM.
    Najdox and t11_fan like this.

VIP
    Quote Originally Posted by AC Milan 21 View Post
    pa dobro jeste zao, al sto Tolko evo moj tim slozen igrace sam doveo za po 2tokena sve pazite sta da vam kazem

hahahahha dal moguce ovo
    Samo mu udariš plavu strelicu, da se vraća nazad, i nema glava da te boli...
    t11_fan and AC Milan 21 like this.

VIP
    ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-celtic9.png

Samo 4-0 protiv boranije... Povredio se golman Djatiev, i to je treća povreda u 3 dana...

☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-22.jpg
    ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-23.jpg
    AC Milan 21 likes this.