Do pete zvezdice se ne menja ništa, tek na petoj pada...
Printable View
................
Evo majke mi ne znam šta više da uradim da ovi moji igrači počnu da igraju. Po treći put za redom imam skoro najjaču ekipu u ligi, ove sezone ubjedljivo najjača ekipa, ali nikog ne mogu da dobijem!!! Samo jedna pobjeda u 4 utakmice u ligi do sada, a ekipe su smiješne u poređenju sa mojom, i sa ocjenama igrača i kvalitete igrača. Ne vidim rješenje, moral na max., ocjene dobre, ekipa najjača, postave sam mijenjao od 4-3-3, 4-4-2, 4-5-1 obična sada sam igrao sa 4-5-1 V stil. Ne znam šta treba da uradim da napokon budem u jebenih 7 ekipa u ligi ! Možda da kupim koji token, e kintona ćete dobit od mene ako je to jedino rješenje, jer ja nikad nisam niti ću dati bona za ovu glupost ;-).
Attachment 57635
................
Ubiše me s povredama, evo i peta za Celtic!!!
4. kolo i 0:0 u gostima.
Zadovoljan sam odbranom tima.
Attachment 57636
Attachment 57637
Attachment 57638
Logika da su bolji ćevapi haha nisam ni namjeravao kupovati ih :D. 80% ovoga što si napisao sam pokušao, i ništa nije uspjevalo. Bukvalno sam skoro sve pokušao, od formacija do ovih postavki, i jednostavno ne ide. Pokušat ću još ovih par savjeta koji si napisao, nadam se da će neki da upali. Hvala ti još jednom ;).
To je to. Kući sam dobio 2-1, i sada primam gol u 90 minuti i ispadam i iz kupa. Bukvalno cijeli tekmu napada. najmanje 5 puta sam išao jedan na jedan sa protivnikovim golmanom, njegov igrač se povrijedio, vidim ne mijenja ga, još više napadam, i onda 90' minut.. BUM 1-0. Izmjenu sam stavio da se izvrši, vjerovalo ili ne, u 75' minuti. Kao što vidite tamo stoji da mi igra ovaj MC, njega sam stavio da uđe,a a izbacio sam DMC-a. Kao što vidite 15' minuta utakmice je prošlo, izmjena se nije izvršila dok se fino vidi kako je kao izvršena. Ma nema baa' ovo ide u nedogled. Kako koja sezona ispada sve gore i gore. A najjače je to što ja ispadam glup. Bukvalno svaku sezonu imam top ekipu a po 5 ili 6 sezona ne mogu preć u sljedeći level :D.
Attachment 57641