Results 1 to 10 of 756
Like Tree1384Likes

Thread: Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    To je to. Kući sam dobio 2-1, i sada primam gol u 90 minuti i ispadam i iz kupa. Bukvalno cijeli tekmu napada. najmanje 5 puta sam išao jedan na jedan sa protivnikovim golmanom, njegov igrač se povrijedio, vidim ne mijenja ga, još više napadam, i onda 90' minut.. BUM 1-0. Izmjenu sam stavio da se izvrši, vjerovalo ili ne, u 75' minuti. Kao što vidite tamo stoji da mi igra ovaj MC, njega sam stavio da uđe,a a izbacio sam DMC-a. Kao što vidite 15' minuta utakmice je prošlo, izmjena se nije izvršila dok se fino vidi kako je kao izvršena. Ma nema baa' ovo ide u nedogled. Kako koja sezona ispada sve gore i gore. A najjače je to što ja ispadam glup. Bukvalno svaku sezonu imam top ekipu a po 5 ili 6 sezona ne mogu preć u sljedeći level .

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-screenshot_1.jpg
    Last edited by munchen; 11-20-2015 at 02:55 PM.

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    To je to. Kući sam dobio 2-1, i sada primam gol u 90 minuti i ispadam i iz kupa. Bukvalno cijeli tekmu napada. najmanje 5 puta sam išao jedan na jedan sa protivnikovim golmanom, njegov igrač se povrijedio, vidim ne mijenja ga, još više napadam, i onda 90' minut.. BUM 1-0. Izmjenu sam stavio da se izvrši, vjerovalo ili ne, u 75' minuti. Kao što vidite tamo stoji da mi igra ovaj MC, njega sam stavio da uđe,a a izbacio sam DMC-a. Kao što vidite 15' minuta utakmice je prošlo, izmjena se nije izvršila dok se fino vidi kako je kao izvršena. Ma nema baa' ovo ide u nedogled. Kako koja sezona ispada sve gore i gore. A najjače je to što ja ispadam glup. Bukvalno svaku sezonu imam top ekipu a po 5 ili 6 sezona ne mogu preć u sljedeći level .

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_1.jpg 
Views:	24 
Size:	79.2 KB 
ID:	57641
    Jbg brate bas te nece.....

VIP MNK Kaskada's Avatar
    ................

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Nemoj tu formaciju više da igraš, koliko ja znam niko nije osvojio titulu sa tom formacijom. 4-3mc-aml,amr-2st definitivno je najgora formacija. Neznam dal da napadam po krilima ili kroz sredinu, a samo 1 st nemože ništa jadnik. Dobra je samo zato sto kad je igras ne primas mnogo golova, al je napad nikakav. Bolje ml nego aml, mr nego amr.
    Nisam ovu formaciju ni igrao, igrao sam 4-5-1, sa DMC-om, ali isto je to sranje xD. Sada sam vratio AML i AMR na ML i MR i evo tražim finog ST-a na transfer listi, pa ću igrati sa standardnom 4-4-2, iako sam i sa njom igrao cijelu prošlu polusezonu sa istim ovim igračima i osvojio samo 7 bodova u 13 jebenih mečeva.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    ................

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    4-4-2 je ranjiva ako igras protiv uskih formacija, ja sam prethodne 3 sezone kombinovao 4-1-3w-2 zatim po potrebi mogu i ofanzivnije tako da umjesto dmc ubacim amc ili umjesto mc ubacim amc jer kažu a i lično sam se uvjerio da je siroki dijamant posebno dobar protiv uskog dijamanta, 4-3w-1-2 dobra je protiv 4-1-3n-2 i 4-1-3w-2 protiv 4-3n-1-2. U tvom slucaju kad protivnik igra sa aml i amr i 2 st ti moras da ga pokrijes sa 3 dc a bekovi mogu biti i malo ofanzivniji (dml i dmr), nisu ti potrebna 3mc podaleko od gola kad on igra sa mc i dmc. Sve u svemu trebao si se posvetiti odbrani i igrati kontranapade, ja bih vjerovatno igrao 3dc-dml,dmr-2mc-amc-2st.
    Imam preko 70 tokena, jer ih nisam trošio već tri sezone, ima sad da nakupujem igrače na svim mogućim pozicijama i da sve moguće formacije isprobam haha. Hvala na savjetima, večeras ću da kupim ove igrače za pozicija za koje si rekao pa ću da pokušam ovako kako si ti napisao.

Apprentice Najdox's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Imam preko 70 tokena, jer ih nisam trošio već tri sezone, ima sad da nakupujem igrače na svim mogućim pozicijama i da sve moguće formacije isprobam haha. Hvala na savjetima, večeras ću da kupim ove igrače za pozicija za koje si rekao pa ću da pokušam ovako kako si ti napisao.
    Moj ti je savjet da kupiš jednog skaut igrača od 22-23 godine sa maksimalnim prosjekom, ali preko stare andriod aplikacije "Top Eleven 2014" jer tu skaut igrači koštaju 50t.

Ja sam kupio jednog AML / ML / specijalista za penale, debitantski meč 5 golova u ligi prvaka