Results 1 to 10 of 756
Like Tree1384Likes

Thread: Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    ................

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Sasvim je normalno da igrač od 3* dobija preko 150% napredka na utakmici, kod mene igrači od 5* dobijaju toliko. Koliko sam upućen igrač sa svakom dobijenom zvijezdom dobija do 40% manji napredak na utakmici, tako da će taj tvoj igrač na 4* dobijati napredak 90-100%, a kad bude na 5* tada će dobijati oko 60% itd.
    Kad igrač skoči sa 4 na 5 i sa 5 na 6 zvezdica, smanjuje se za 20%... Kad skoči sa 6 na 7 zvezdica smanjuje se više, nisam siguran koliko, moguće 40%...

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Kad igrač skoči sa 4 na 5 i sa 5 na 6 zvezdica, smanjuje se za 20%... Kad skoči sa 6 na 7 zvezdica smanjuje se više, nisam siguran koliko, moguće 40%...
    Ne bih tačno znao sa 3 na 4 i sa 4 na 5*, vjerovatno si tu upravu. Al ipak mali je to napredak za igrača od 3*. A opet sve zavisi od transfer liste. Kad stignem stavit cu sliku napretka svojeg tima od 5-6*.

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Ne bih tačno znao sa 3 na 4 i sa 4 na 5*, vjerovatno si tu upravu. Al ipak mali je to napredak za igrača od 3*. A opet sve zavisi od transfer liste. Kad stignem stavit cu sliku napretka svojeg tima od 5-6*.
    Do pete zvezdice se ne menja ništa, tek na petoj pada...

VIP MNK Kaskada's Avatar
    ................

VIP
    Ubiše me s povredama, evo i peta za Celtic!!!

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ubiše me s povredama, evo i peta za Celtic!!!
    Lepo su nam to servirali sa pricom jedna utakmica jedna povreda ali koliko vidim sad ce biti 5 utakmica 5 povreda

Pro munchen's Avatar
    To je to. Kući sam dobio 2-1, i sada primam gol u 90 minuti i ispadam i iz kupa. Bukvalno cijeli tekmu napada. najmanje 5 puta sam išao jedan na jedan sa protivnikovim golmanom, njegov igrač se povrijedio, vidim ne mijenja ga, još više napadam, i onda 90' minut.. BUM 1-0. Izmjenu sam stavio da se izvrši, vjerovalo ili ne, u 75' minuti. Kao što vidite tamo stoji da mi igra ovaj MC, njega sam stavio da uđe,a a izbacio sam DMC-a. Kao što vidite 15' minuta utakmice je prošlo, izmjena se nije izvršila dok se fino vidi kako je kao izvršena. Ma nema baa' ovo ide u nedogled. Kako koja sezona ispada sve gore i gore. A najjače je to što ja ispadam glup. Bukvalno svaku sezonu imam top ekipu a po 5 ili 6 sezona ne mogu preć u sljedeći level .

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-screenshot_1.jpg
    Last edited by munchen; 11-20-2015 at 02:55 PM.

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    To je to. Kući sam dobio 2-1, i sada primam gol u 90 minuti i ispadam i iz kupa. Bukvalno cijeli tekmu napada. najmanje 5 puta sam išao jedan na jedan sa protivnikovim golmanom, njegov igrač se povrijedio, vidim ne mijenja ga, još više napadam, i onda 90' minut.. BUM 1-0. Izmjenu sam stavio da se izvrši, vjerovalo ili ne, u 75' minuti. Kao što vidite tamo stoji da mi igra ovaj MC, njega sam stavio da uđe,a a izbacio sam DMC-a. Kao što vidite 15' minuta utakmice je prošlo, izmjena se nije izvršila dok se fino vidi kako je kao izvršena. Ma nema baa' ovo ide u nedogled. Kako koja sezona ispada sve gore i gore. A najjače je to što ja ispadam glup. Bukvalno svaku sezonu imam top ekipu a po 5 ili 6 sezona ne mogu preć u sljedeći level .

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_1.jpg 
Views:	24 
Size:	79.2 KB 
ID:	57641
    Jbg brate bas te nece.....