Kakva je ovo lakrdija od igre, jbt... Jutros protivnički golman od 2* brani 7 od 14 u okvir, a sada moj skaut i golman od 5* primaju 3 od 6, ni 3 odbrane nisu mogli da naprave... Na polusezoni prvi, sa 2 boda prednosti, a onda 3 poraza u 4 kola, od toga 2 trola... Ako ne osvojim trofej ove sezone, fajrontiram... Dosta je bilo zajebancije...
Borimo se za ligu i kup, slika nesto ne moze da se postavi. Srecni praznici svima
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk
Menadzeri, srecni praznici! :-)
Nazalost, u zadnja dva kola dva poraza i najverovatnije gubitak prve pozicije koju smo drzali jod od treceg kola. :-(
Oba protivnika su jaka i porazi nisu nerealni, ali ovaj poraz od 2:0 je od protivnika koji je igrao bez igraca na DC pozicijama!?! Ne pamtim kada sam zadnji put doziveo poraz od tima u takvoj formaciji. Dakle, moj napadac je 90 minuta bio sam i nista nije uradio!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Srecna vam nova godina prijatelji!Puno zdravlja,srece a i punih novcanika!
Au, kakva j***na trolijada i maltretiranje... Protivniku u odbrani AMC, GK i AML, 3*, stokilaši... i nema Boga da ih prođeš, a i kad ih prođeš, ovi moji promaše ceo gol... Taman krenu da pogađaju okvir, golman 3* krene da im brani sve živo, 7 odbrana od 15 u okvir... Ne mogu da verujem da je takva odbrana napravila samo 8 faulova... Pa šta radite vi u Nordeusu tamo jbt, ajde probudite se malo, ne zaseravajte igru više!!!