Liga sampiona:
Los start
Liga:
Odlican start pogotovo sa 2 nova pojacanja izgleda da smo pogodili
Dva nova igraca... Grujic doveden preko preporuke za 18T ima brz napredak i dobar start u prve dve utakmice
Pa kad nemas staza naravno da ga nisi video...
Ljudi,dobio samo ovog igraca kao preporuku od asistenta i zanima me da li on sa ovakvom statistikom nastavlja da reseta ili je to samo sminka?
Kosta inace 79T.
Ovo 3 kup utakmice se jedino moze opravdati vremenskom zonom...
Mislim da nije sminka ako su vec odlucili da nam na jos jedan dodatni nacin uzimaju tokene onda su se valjda otvorili za prave igrace preko preporuka e sad kako za koga cene su razne koliko vidim od 4T pa i preko 100
Mislim da te statistike između klubova nemaju pravila;
dakle imao sam svakakvih igrača, koji su igrali dobro dok ih nisam doveo, pa kod mene igrali loše, igrača koji su igrali loše u svom klubu a dobro u mom, igrača koji su nakon što sam ih prodao proigrali i onih koji su propali nakon prodaje, tako da tu nema nikakve veze po meni.
To je nešta slično kako kad igrač iz mog tima jednu sezonu igra perfektno, a nakon toga neprepoznatljivo loše.
Kad kupujem igrača, ne gledam njegovu formu, zanima me samo kako će kod mene igrat, a ne šta je prije bilo.
I da još nešta dodam;
znam da je na drugi način nemoguće kupit mladog igrača od 6*, ali da li si stvarno spreman platiti toliko tokena za jednog igrača? Po meni je to (pre)velik rizik. I da li je razlika između njega i onih od 109T u tome što su 109T nordgeni ili to nema veze s razvojem?
Ex top eleven player
Po ovoj statistici stvarno je zver od igraca prosek ne moze bolje ali imam osecaj da ce nordeus nekog tako da zajeb. sa ovim preporukama ajde do nekih 20tak T i da ti ne bude zao ali ovo dalje
Pa trenutno nemam tokena ali u skorije vreme kada nakupim uzecu jednog pa cu vam reci kako igra neki od 79T i da li se isplati.
Ovako ostaje samo zal sa ovakvim prototipom od igraca...