Pitanja za Nordeus...
- Zašto moji timovi svaki put moraju da imaju 3 puta više šuteva u okvir, da bi dobili utakmicu tesnim rezultatom, a da imamo 2 puta više šuteva da bi izborili nerešen rezultat...
- Zašto se svaka izjednačena utakmica, u 99% slučajeva prelomi u korist protivnika...
- Zašto protivnički golmani brane 90% slobodnjaka koji idu preko živog zida (o penalima da i ne govorim), a pritom moji izvođači slobodnjaka imaju napadačke atribute na nivou 7-8 zvezdica, dok su defanzivni atributi protivničkih golmana na nivou 4-5 zvezdica, neretko i 3 zvezdice... Jednom od njih čak ne pomaže ni specijalnost za slobodnjake... Da ne pominjem da su to najbolji igrači koje imam, u najboljoj formi... A onda se obično desi, da pored skauta koji ima specijalnost, kod protivnika slobodnjake izvodi random igrač (često je to levi bek od 3-4 zvezdice) i pogađa iz prve...
- Zašto napadači koji imaju 1 na 1 specijalnost imaju mali procenat realizacije u situacijama 1 na 1...
- Zašto golmani koji imaju 1 na 1 specijalnost imaju mali procenat odbrana u situacijama 1 na 1...
- Zašto u 100% slučajeva, kad posle uspešnog uklizavanja ili bloka, lopta ponovo dođe do napadača, taj napadač je izgubi...
- Zašto su napadači toliko trolovani, da se, čak i kad ostatak tima igra fantastično, ne vide na terenu...
- Zašto su nebulozne formacije, koje bi u realnom fudbalu bile razbijene već na startu utakmice, i dalje, vrlo često, nepremostiva prepreka za regularne formacije, a težite ka tome da ova igra bude realistična...
- Zašto ocene igrača osciliraju od pukovnika do pokojnika, pa čak i najboljih igrača u timu... Koja je svrha bilo kakve strategije pre utakmice, ako se igra svodi na "stavi 11 najjačih u startnu postavu, pa šta ti Bog da"...
- Zašto je teže osvojiti trofej, kada imaš jak tim, nego kada imaš slab tim...

Imam još brdo pitanja, ali nekom drugom prilikom... Nadam se da će se neko iz Nordeusa udostojiti da odgovori i tako pokaže da vam je stalo do "die hard" igrača, koji su nosili ovaj, srpski deo foruma, a koji je uvek imao duplo više postova od engleskog dela foruma...