@ wolf
Druže, tvoja pitanja su na mestu ali i ti sam znaš odgovore na većinu istih. Oni računaju na to da će većina menadžera igrati 2-3 meseca, trošiti tokene, bataliti je ali će doći novi likovi i tako u krug. Kupovaće se tokeni zbog bidovanja jer je ludilo u pocetnim sezonama i to je njima najvažnije kao što je "t11 fan" više puta pisao ovde o tome.
Nisu oni računali na to da će menadžeri kao ti ići u sitna crevca i tražiti perfekciju od igrice. Ako i jesu računali, svesni su da će takvih menadžera biti 3-5 % i zabole ih ako takvi menadžeri batale t11. Ti si lepo u svojim postovima pokazao sa neobjašnjivim padom forme ključnih igrača i trol rezultatima ako lider kiksne da i pratioci kiksnu da je igrica nameštena. I sam si svestan da se to radi da bi nezadovoljni menadžeri odmah osvežavali ekipu i naravno trošili tokene jer svi žele trofeje. i mene golman zajebava od početka ove sezone sa ocenama 5-6 i razmišljam se da ga zamenim. Znači, biće trošenja tokena!
Ja sa glavnim timom igram 20 sezonu a 19 nivo i već nekoliko sezona ne jurim trofeje već uživam u vodjenju ekipe. Zanimljivo mi je samo da igram prvenstvo jer se igra 26 kola za razliku od Kupa i LP-a gde čovek ispadne iz daljeg takmičenja od neke bezvezne ekipe bez ikakvog razloga kao što svi to dobro znate.
Evo, juče sam u prvenstvu dobio kod kuće jakog protivnika lagano 4:0 a evo danas pripremim ekipu sve kako treba, imam sest skauta on samo jednog i ja izgubim lagano 3:0. Jebiga, prihvatio sam to kao deo cele priče.
Ali, jednu stvar bi morali da promene a ne bi ugrozilo njihov osnovni cilj profit a to su formacije. I mene nervira kada vidim da prvenstvo osvoji ili završi u prva četiri ekipa koja igra recimo sa 5 u zadnjoj liniji, gore AMC i tri napadaca i jedan DMC. Dakle, maltene niko na sredini terena a odlična sezona. E to priznajem mi stvarno ide na živce. I to po meni mogu da promene bez nekih posledica po popularnost igrice.
Dakle, još jednom tvoja pitanja su odlična ali boli njih uvo da razvijaju igricu toliko detaljno. Ili prihvati igricu kakva jeste sa svim svojim slabostima ili je batali.
Ako sam te uvredio na bilo koji način ovim postom unapred se izvinjavam.
Pozdrav druže.

66Likes
66Likes LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks