Znaci sad kad udjem i preko kompa dodeljuju se skil poeni,sami???
Da.
Pritom nemas pojma kojom brzinom napreduje tvoj igrac.
Probao sam nekog igraca od 22god 5*... Za 1Q (pitanje da li je 1Q skroz tacno) sam morao da uradim 33x trening i potrosio 25-26 zelenih (4 treninga presing, presing, sprint, presing sto oduzima 12,75% kondicije)
Pritom kad udjem na staru verziju tom igracu isti Q pise, ali ako se sracuna ono dole on nema jos dovoljno za taj Q.
Usrećiste nas... Umesto da treniram igrače minut, dodelim im skil poene i idem svojim poslom, ja sad treba da tupim k***c 3 sata samo na trening... A da ne pričam što sad blage veze nemam kojom brzinom mi koji igrač napreduje... Navikli ste nas na gluposti, tako da nisam iznenađen... Sa individualnog dodeljivanja skil poena, pre 5 godina, spali ste na trening za bolide...
Jbt, 'ladno iz 15 pokušaja ne mogu da otvorim profil igrača za kog sam dobio ponudu, a sve druge igrače normalno otvaram...
Hahah duhovi![]()
Red je i da ih pohvalim. Vise se ne dobija 5% na svaka 3h, nego 6%
I nema povreda pri treningu. Naravno sve ostalo je totalni promasaj.
Nekad si morao igrace da treniras po ceo dan. Glavni problem je to sto se ne zna koliko igrac napreduje.
Mada to je problem nama koji treniramo, ostalima je svejedno. Njima ce da se svidi grafika, ipak je to najbitnije.
Naravno sad imamo i specijalne treninge koji ce uticati na igru isto kao i moja baba.
I da, izgleda je povecan broj promasaja 100% sansi, da se ne nervirate dzaba.