Results 1 to 10 of 193
Like Tree339Likes

Thread: Sezona 77 - 6.Mart - Kako Vam ide?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Imam utisak da je u TE2016 bitan kvalitet ekipe ali i da je mozda bitniji kvalitet i intenzitet treninga. U zadnja dva dana sam radio treninge cisto da ispostujem normu koju trazi Nordeus 2 treninga sa kondicijom -6% i primecujem da ekipa igra losije iako sam ulozio mnogo resursa u istu. Znaci, moraju treninzi biti sa skidanjem kondicije preko 10%. Ali, ko je ziv u sva tri takmicenja dakle dve tekme svakog dana plus dva treninga nakon svake tekme pa to je bar 15-20 zelenih dnevno. Ali, dobro to su iz Nordeusa i hteli kada su pravili update na TE2016.
    Dakle, osim zelenih od infrastrukture i tekmi, mora se imati dodatnih 100 zelenih po sezoni za kvalitetne treninge inace nista od borbe za trofeje. Tako meni deluje cela ova prica.
    Koja je svrha uopće dobre kvalitete igrača kad ne dolazi do izražaja? Nije mi to jasno... Čemu slagat tim od 6* kad ćeš dobit protivnike od 6* ili tim od 5* pa dobiješ protivnike od 5*?
    I kolika je razlika u kvaliteti? Manje od 1*, to nema smisla. Naravno, da sve bude još apsurdnije, oni ubace poneki tim od 3* koji onda igra nekim nejasnim čudom bolje od svih timova od 5* i ima odličnu formu. I onda se mi mislimo da nismo ništ bolji od Mourinha u ovoseznoskoj epizodi u Chelsea, a ostatak lige su sve Leicesteri. Nemam ništ protiv da takva sezona bude 1 od 10, ali baš svake sezone da sve više menadžera žali na takav scenario, to je previše.
    U principu to što mi detektiramo probleme, pišemo koje su opcije da se to korigira, šaljemo upite, nema to ništa svrhe, jer manje od 10% toga bude ostvareno. Ma boli me tuki, ionako ja nemam ništa od tog sveg
    Last edited by t11_fan; 03-12-2016 at 10:49 PM.
    lespa, Macva FC and Steppenwolf like this.
    Ex top eleven player