Opet sam uuspeo da mu izvučem bod
Na 5-om mestu u ligi, bod manje od 4-og
Danas igram u LŠ drugu utakmicu kod mene je bilo 2:2 videćemo da li ću proći dalje.
Opet sam uuspeo da mu izvučem bod
Na 5-om mestu u ligi, bod manje od 4-og
Danas igram u LŠ drugu utakmicu kod mene je bilo 2:2 videćemo da li ću proći dalje.
Нек' ти је са срећом ја вечерас исто ЛШ први меч код њега сам добио 2:1 сада му суспендован најквалитетнији играч, штопер видећемо требало би бити лагано
Ako se po jutru dan poznaje izgubiću i u LŠ
Ljudi ovo je sprdnja kako kradu... 5 video klipova sam odgledao i to do kraja i nisam dobio ni 1 token. A pise na svaka 3 komada ide 1 token. Do sad sam ukupuno pogledam sigurno preko 20 komada a dobio svega 4 tokena... Najgore od svega nemam se dje zalit
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...17525035_n.jpg јесте да сам прошао и то све, али докле ће ми више радити ово игрица? Да ли је ово нормално ? поред гола сам имао још 4 шанси овако 1 на 1 са голманом и ниједан гол! Могло је бити макар 3:0 , 4:0 ! Ово је стварно брука :О
него, јел има неко идеју како да почнем меч сутра? Противник у купу :
мој тим:
Планирам да играм формацију 5-1-3-1 то јест да избацим полушпица да уместо њега ставим штопера а уместо једног шпица ставим задњег везног. Ако има неко бољу идеју нек' предложи ни сам не знам шта да радим, куп, прејак противник 2 нивоа већи :/
Last edited by nsretkovic; 03-30-2013 at 10:08 PM.
brate budi zadovoljan i sa tih 4 tokena ti barem mozes da udjes preko sajta dok ja nemogu nikako
90. минут овај Рупа шутира са дистанце и гол. Иначе све време сам га убијао на сваких 5 минута текме корнер или слободњак али ето..једноставно игрица не дозвољава да победиш..
Last edited by nsretkovic; 03-31-2013 at 06:16 PM.