Razočaravajuće 2-0 doma protiv dosta slabijeg protivnika, valjda će biti bolje u uzvratu
Razočaravajuće 2-0 doma protiv dosta slabijeg protivnika, valjda će biti bolje u uzvratu
Pizdarija od igre... Dominiramo u kup utakmici, asistent kaže samo tako nastavi, protivnik 3/0 šut u prvom poluvremenu, a onda, na početku drugog, protivnički defanzivac po hiljaditi put ove sezone daje gol iz slobodnjaka, iako protivnik ima 2 igrača sa specijalnošću i drastično boljim šutom... U 61. minutu pukne server, nisam mogao da se vratim u igru ni na novoj, ni na staroj verziji, dok se nije završila utakmica... Kad sam ušao imam šta da vidim... Povredio mi se DMC i igra ga nije promenila, tako da smo do kraja utakmice primili 4 gola, igrajući sa 10 igrača... Sviranje kurcu mesecu... Koji mene kurac tera da i dalje mazohistički igram ovu zajebanciju??? Svaki dan po neka pizdarija... Sa Bgd Utd 5 utakmica izgubim u ligi, totalno izjednačenih, sve sa po 1 razlike... Kako nijedna baš da prelomi u moju korist ili da bar bude nerešeno... Ono kao, ulažeš neki trud svakodnevno i obrišeš bulju s njim... A timovi čiji menadžeri uđu u igru jednom u 3-4 dana bez problema krstare ligom, bez ili sa jednim porazom... I još su slabiji po kvalitetu... Strašno...
3 sam tim po jacini u ligi,ali prvi na tabeli, za sada bez poraza i samo 2 remija, sa oba konkurenta sam igrao remi, i imam prednost od 2 odnosno 3 boda, tesko da ce ovako biti do kraja sezone, ali eto..Ne mogu vjerovat da neko ulazi u 3 sata ujutro samo da bi navijao protiv mene iako je nejgova utakmica bila u podne..
Veni,Vidi,Vici
Šta kaže pomoćnik?
Odigrano 2/3 sezone a dve strane na forumu... Tuzno.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522