-
Termini utakmica - Savezi
Da li vi stvarno mislite da će neko iz mog saveza ustati u 5:05 da prati utakmicu? Dakle u našem savezu su svi članovi iz Srbije, a igramo protiv saveza iz Tajlanda. Oni će da igraju utakmicu u 11:05 i 15:15 a mi treba da ustajemo u 5 sati. Kakav idiotizam. Pa zašto niste stvaili u 9.00 i u 13:00, a to bi njima po lokalnom bilo 15.00 i 19:00?
I još jedna stvar TE FM mi je pokvario desktop računar, a i lap top je na dobrom putu da se pokvari zbog pregrejavanja!
Rešavajte već jednom gomilu problema koja je došla sa novim TE.
-
VIP
Zašto si ne podesite tajming saveza?
Tako je bar u mom savezu u kojem su igrači od Španjolske do Makaua i Australije i nikakav problem jer smo se dogovorili za tajming i gotovo svaki put savez nam da utakmice kad hoćemo. Da budem iskren ne znam sad napamet koji je to točno meni/izbornik i da li to svatko može podesit, mislim da to jedino može odredit (vice) kapetan saveza
Ex top eleven player
-
Ako neko zna gde sepodešava neka javi?
-
VIP
Ovako, moraš bit kapetan ili vicekapetan svog saveza. Klik na saveze, moj savez, uređivanje saveza i tamo ti nudi postavke kao ime saveza, država, pored tog dolje desno piše vrijeme domaće utakmice. Gostujuću naravno određuju postavke protivničkog saveza - domaćina
Ex top eleven player
-
-