Igricu sam poceo da igram pre 5 godina, ja msm,igrao sam skoro 3 godine aktivno,sa vise ili manje uspeha,kako kad...ali ni kup ni ligu sampiona nikad nisam osvojio
stizao sam do 1/2 finala nekad i to je to,i secam se da sam bio srecan kad sam dogurao dotle jer sam 10-tak sezona za redom uvek ispadao u 1/4 finala
i iz kupa i iz lige sampiona bez obzira na kvalitet tima...U to neko vreme sam i prestao da igram,i zbog nerealnosti igrice i zbog toga sto igrica nije htela da mi se pokrene 3 meseca zbog nekih problema,a dok se kvar otklonio budzet je bio u minusu a igraci dosta losi (2 i 3 zvezdice) U naredne dve godine ulazio sam povremeno,ne vise od 10-tak puta za ceo taj period da bi pre 2 sezone opet upalio igricu,tj ova sezona sto je u toku trenutno mi je 3. od kad opet igram.
Dobio sam prosecne igrace od TE (4/5 zvezdice) i minimalan budzet (vrednost jednog igraca) i pristojan broj kofercica,2 sezone sam pauzirao na istom nivou
da bi sastavio tim kakav zelim i podigao kvalitet igraca kolko je to moguce.Trenutno imam jako dobar tim jer sam za te 2 sezone pauze
treninzima sve igrace uspeo da dovedem do 6 a dvojicu i do 7 zvezdica,jedini problem mi je mali broj izmena za koje nisam imao novca pa mi ceo tim ima 14 igraca,ali ove sezone sam se posvetio iskljucivo prvenstvu,za sada sam prvi pa ako tako ostane do kraja od nagrade cu da dovedem jos neke.Da ne skrecem mnogo sa teme,cini mi se da je igrica sada dosta realnija i da treninzi i gledanje utakmice imaju veliku vaznost,iz licnog iskustva prve sezone kad
sam se vratio gradio sam tim i posvetio se kup utakmicama,kad mi je bonus bio mali mucio sam se sa slabijim timovima,a kada je bio bar 8% parirao sam
i jacima od sebe.Te prve sezone a i sledece u kupu je bilo timova koji su za nivo ispod mene i timova koji su za 2 nivoa iznad mene,od kojih sam na kraju i ispadao u 1/8 finala,ove sezone to nisam proveravao jer se nisam fokusirao na kup,ali verujem da je i sad tako...Sve u svemu igrica vise drzi paznju nego pre deluje mi realnije,ali ajde da ne trcim pred rudu videcemo u narednim sezonama