Dakle uložim u ekipu skoro 500 tokena u nameri da osvojim sva tri trofeja ove sezone i šta dobijem zauzvrat! Kup već 12 sezona za redom protivnici 1-2 levela iznad mene. Liga šampiona 10 igrača level 47 (moj level), a 14 igrača level 48! I kako da osvojim bilo šta osim prvenstva? Zašto me koji kurac stavljaju sa ekipama sa višeg nivoa?!?! Na moje pitanje zašto sam u LŠ sa jačim protivnicima sa lvl-a 48 evo i odgovora! Prave nas budalama!

Moguće je da nivoi MENADŽERA između timova u Ligi Šampiona budu različiti, ali to nema uticaja na ukupne šanse za pobedu. Nivoi KLUBOVA svih takmičara mogu da budu različiti jer Liga Šampiona nije obična liga (kao što samo ime kaže), već tamo mogu da se takmiče samo naj bolji timovi koji su se kvalifikovali za takvu vrstu takmičenja.

U Ligi Šampiona, ne mogu da se takmiče većina menadžera, jer nisu još spremni za to. Zbog toga smo napravili takav sistem igre (kao i u realnom fudbalu), jer i dan danas svi timovi širom sveta maštaju kako bi dostigli taj vrhunac, da se takmiče u Ligi Šampiona.

Hvala ti što igraš Top Eleven.

Ako u buduće budeš imao pitanja ili problem sa igrom, slobodno nam piši i mi ćemo sa zadovoljstvom da pomognemo.


E baš ste mi pomogli! PA ONDA MI OMOGUĆITE DA KUPUJEM IGRAČE SA NJIHOVE TRANSFER LISTE!!!

Ova ekipa će da puši kurčinu mesec dana, jer se to vama tako hoće.
Sačekaću da utvrdim navode iz rečenice "Moguće je da nivoi MENADŽERA između timova u Ligi Šampiona budu različiti, ali to nema uticaja na ukupne šanse za pobedu", a onda zbogom. Idem igrati Texas holden poker ili neki fudbal menadžer koji ima smisla i ima ista pravila za sve igrače!!! Ovo je pljačka!!! Nije ni čudo što vas je 90% igrača sa početka igrice napustilo!!!

Kako Nordeus namešta i krade-nordeus-kra-.jpg