Results 1 to 10 of 385
Like Tree479Likes

Thread: Sezona 85 - 16. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Juče u 15 rundi bidovanja dobijam poruku "memory low" i gubim aukciju, danas u 9 rundi ista stvar. Celi dan nije pukla konekcija a dva dana zaredom puca kada biduzjem. Pa koja su bagra ovi majmuni iz Nordeusa pa to nije normalno. Ranije su Branko Milutinović i ostale glavešine izlazile na ukcije i skidale tokene, a sada to izgleda rade ovako. Uzmu 10 tokena i ostave te bez šanse da kupiš igrača!!! Moram naći slike gdje Branko Milutinović biduje. čuvam sve SS još od 2010.
    lespa likes this.

VIP
    Quote Originally Posted by milion View Post
    Juče u 15 rundi bidovanja dobijam poruku "memory low" i gubim aukciju, danas u 9 rundi ista stvar. Celi dan nije pukla konekcija a dva dana zaredom puca kada biduzjem. Pa koja su bagra ovi majmuni iz Nordeusa pa to nije normalno. Ranije su Branko Milutinović i ostale glavešine izlazile na ukcije i skidale tokene, a sada to izgleda rade ovako. Uzmu 10 tokena i ostave te bez šanse da kupiš igrača!!! Moram naći slike gdje Branko Milutinović biduje. čuvam sve SS još od 2010.
    Eeee... zato ja bidujem na staroj verziji...
    milion likes this.

Banned
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Eeee... zato ja bidujem na staroj verziji...
    Znači i vama su krali tokene, a meni prodaju šupljake očisti keš koji je očišćen i sl.