Results 1 to 10 of 545
Like Tree445Likes

Thread: Sezona 86 - 13. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Zdravo momci!
    Fino je vratiti se na ovaj TE posle 5-6 godina.
    Ali od samog početka jer su tada znam gasili klubove ako ne igras đuze vreme jer se redom igrači penzionisu i istekne ugovor i klub ostane bez igraca i naravno ugasi se.
    Malo Vas udavi pricom ali malo podrske tražim da se uklopim ovaj baš baš nadograđeni TE,mada mi uglavnom nista toliko nije strano.
    Interesuje me da li taktike i formacije znace nešto i samo onako frljaju ove rezultate napamet kao i pre 5-6 godina.

Apprentice Najdox's Avatar
    Quote Originally Posted by Viktor Stefanovic View Post
    Interesuje me da li taktike i formacije znace nešto i samo onako frljaju ove rezultate napamet kao i pre 5-6 godina.
    Imaš moj post iznad, pa procjeni sam

Addicted
    Quote Originally Posted by Viktor Stefanovic View Post
    Zdravo momci!
    Fino je vratiti se na ovaj TE posle 5-6 godina.
    Ali od samog početka jer su tada znam gasili klubove ako ne igras đuze vreme jer se redom igrači penzionisu i istekne ugovor i klub ostane bez igraca i naravno ugasi se.
    Malo Vas udavi pricom ali malo podrske tražim da se uklopim ovaj baš baš nadograđeni TE,mada mi uglavnom nista toliko nije strano.
    Ja sam poceo ponovo da igram posle par godina isto...
    Pa mojim iskustvima od kad igram ponovo (4 sezone) igrica je realnija nego pre 3-4 godine
    ali prostora za napredak ima dosta,vidim da se drugim menadzerima desavaju svakakve nerealnosti
    prost primer je Najdox... Ja sam prve dve sezone pripremao tim a prosle dve sam igrao na trofeje i nije
    bilo mnogo prevara licno meni na stetu,mada u toku sezone umeju da se dese razne gluposti kako bi liga ostala
    ''neizvesna'' do samog kraja,isto je i sa LS...
    Sve u svemu kao sto sam vec rekao,mislim da je igrica realnija nego pre,ali da ima jos mnogo prostora za napredovanje
    videces i sam
    Macva FC likes this.