Na transfer listi je i dalje cesto ludnica...
kupio sam igraca da bi za svaki slucaj imao izmenu na toj poziciji zbog finala kupa
dao sam samo 2t tako da nije ni bitno,kad/ako se ukaze prilika da dovedem nekog boljeg i mladjeg
ovaj ce na transfer listu svakako
Malo pre sam doveo i njega,za jedan token...jer mi je
jedini igrac na toj poziciji suspendovan i nece igrati finale kupa...
Mlad je,nadam se da ce dobro napredovati,svakako ista prica
ako se ukaze neko bolji,neko ko ce biti veci konkurent prvoj postavi
ovaj ide na transfer listu
Turnir Juge u malom završen je vrlo uspešno za naš savez. Osvajanjem turnira overen je plasman u 2. Zlatnu Ligu i gol razlika pravljena.
Svim članovima čestitke za odlično određene pripreme utakmica.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Miloše, možeš slobodno da me blokiraš, ali ovo je jače od mene...
SVI U NORDEUSU DA MI SE NAPUŠE KURCA ZA NOVU GODINU!!!
Prvi igra sa trečim i izgubi, a mene istroluje protiv 12. na tabeli... Khisamov najlošije ocenjeni igrač na terenu eeeeeeeeeeeeejjjjj... Ma napušite mi se kurca i za sledeću novu godinu!!!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Znači, jebeni tim sa štoperom od 2* će da uzme titulu!!! Nek mi se napuše kurca i za 2019-u!!!
Celu utakmicu igram presing i teško uklizavanje i kaže, protivnik je igrao agresivnije od nas...
Da, dokaz da si ti pritisnuo protivnika su 4 zuta kartona za njega a ne obrnuto. Mozda bi trebalo da omoguce da postoji opcija da moze da se iskljuci izvestaj asistenta zbog upravo ovakvih debilnih komentara. kao sto moze da se iskljuci na live match-u.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522