Na transfer listi je i dalje cesto ludnica...
kupio sam igraca da bi za svaki slucaj imao izmenu na toj poziciji zbog finala kupa
dao sam samo 2t tako da nije ni bitno,kad/ako se ukaze prilika da dovedem nekog boljeg i mladjeg
ovaj ce na transfer listu svakako
Malo pre sam doveo i njega,za jedan token...jer mi je
jedini igrac na toj poziciji suspendovan i nece igrati finale kupa...
Mlad je,nadam se da ce dobro napredovati,svakako ista prica
ako se ukaze neko bolji,neko ko ce biti veci konkurent prvoj postavi
ovaj ide na transfer listu![]()
Turnir Juge u malom završen je vrlo uspešno za naš savez. Osvajanjem turnira overen je plasman u 2. Zlatnu Ligu i gol razlika pravljena.
Svim članovima čestitke za odlično određene pripreme utakmica.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Miloše, možeš slobodno da me blokiraš, ali ovo je jače od mene...
SVI U NORDEUSU DA MI SE NAPUŠE KURCA ZA NOVU GODINU!!!
Prvi igra sa trečim i izgubi, a mene istroluje protiv 12. na tabeli... Khisamov najlošije ocenjeni igrač na terenu eeeeeeeeeeeeejjjjj... Ma napušite mi se kurca i za sledeću novu godinu!!!
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Znači, jebeni tim sa štoperom od 2* će da uzme titulu!!! Nek mi se napuše kurca i za 2019-u!!!
Celu utakmicu igram presing i teško uklizavanje i kaže, protivnik je igrao agresivnije od nas...
Da, dokaz da si ti pritisnuo protivnika su 4 zuta kartona za njega a ne obrnuto. Mozda bi trebalo da omoguce da postoji opcija da moze da se iskljuci izvestaj asistenta zbog upravo ovakvih debilnih komentara. kao sto moze da se iskljuci na live match-u.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522