Results 1 to 10 of 594
Like Tree685Likes

Thread: Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie Željko Novakov's Avatar
    Pozz svima kolko vas ima.Treba mi jedno objasnjenje,56 nivo sam i uporedjivo sam ostale timove sa mojim i video sam da po kvalitetu imam najjaci tim u prvenstvu,ali nesto ne stima posto sam 13-ti na tabeli,sta to moze da bude

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Željko Novakov View Post
    Pozz svima kolko vas ima.Treba mi jedno objasnjenje,56 nivo sam i uporedjivo sam ostale timove sa mojim i video sam da po kvalitetu imam najjaci tim u prvenstvu,ali nesto ne stima posto sam 13-ti na tabeli,sta to moze da bude
    Evo ovako, ja sam tek 11. nivo, ali mi je takva bila prošla sezona. Jedva sam se na kraju plasirao u Nivea Ligu. Trening, taktike, pratio sam utakmice. Ništa nije pomagalo. Gubio sam od mnogo slabijih. Igrači mi strasno slabo napredovali. U mom kraju za to kažu:,, Takva tura naišla."

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Addicted
    Ajde i ja da se oglasim...
    Pa puno faktora (navodno) uticu na uspeh kluba...
    Formacija,taktika,bonusi sa treninga...
    Takodje iz mog iskustva bitne su i godine ali i forma
    ako igrac ili tim nije u formi mozes uraditi bilo sta nece pomoci
    sto kaze Zvezda ''Takva tura naisla'' bice bolje sl sezone...
    Taman ako ostanes na istom nivou ni kvalitet nece da ti opadne

VIP
    Dovoljno je jednu trulu jabuku da imaš u timu i ceo tim će da ti pokvari... Još ako te na to i Nordeus istroluje, onda ti nema spasa, bez obzira na jačinu tima... Ja tako jednom, posle triple krune nisam mogao nikoga da pobedim sledeće sezone, jedva sam se spasio 13. mesta i nekako dovukao do 8.