Results 1 to 10 of 408
Like Tree643Likes

Thread: Sezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Unakazi me Nordeus... 3 žuta kartona u prvom poluvremenu, promenim svu trojicu na poluvremenu, da neki ne bi dobio crveni i iste sekunde AMC dobije direktan crveni... Pa jebem vam mater hoštaplersku... I posle neko neka mi kaže da nije namešteno... 3 gola smo primili iz prekida (korner i 2 slobodnjaka)...

Sezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-1f.jpgSezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-1fa.jpgSezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-1fb.jpg
    vedran boca juniors and lespa like this.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Ista stvar se i meni dogodila neki dan, ove sezone me nevidjeno troluju brate neznam zasto, nedaju mi vise ni free video za bustere...u 5 dana 18 videa sam imao, zalio sam se supportu za to i za TL, njihov odg me sokirao....
    CITIRAM: MI NISMO NADLEZNI ZA REKLAME TO ZAVISI O REGIONU IZ KOJEG DOLAZITE, a za TL mi kazu, TAKODJER NIJE U NASOJ NADLEZNOSTI SASTAVLJAT TRANSFER LISTU koji kurac pa ko je zaduzen za to moj tata mozda
    A da zlo bude vece probao sam igrat prijateljske danas i od 15 ljudi s kojima sam htio za sve pise ovo....

U ligi mi gol razlika 8-7 uz 2 pobjede remi i poraz danas, drugi najaci tim u ligi
    postavke i formacije sam sve zivo probao, obana mi 335 prosjek i primam golove od 320 igracke kvalitete, moja ofanzivna linija 9* a protivnik 6* i moji nemogu ni dodat loptu kroz njih a kamoli predriblat....ovo je idiotizam sta rade
    Crvena Zvezda likes this.

VIP
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Ista stvar se i meni dogodila neki dan, ove sezone me nevidjeno troluju brate neznam zasto, nedaju mi vise ni free video za bustere...u 5 dana 18 videa sam imao, zalio sam se supportu za to i za TL, njihov odg me sokirao....
    CITIRAM: MI NISMO NADLEZNI ZA REKLAME TO ZAVISI O REGIONU IZ KOJEG DOLAZITE, a za TL mi kazu, TAKODJER NIJE U NASOJ NADLEZNOSTI SASTAVLJAT TRANSFER LISTU koji kurac pa ko je zaduzen za to moj tata mozda
    A da zlo bude vece probao sam igrat prijateljske danas i od 15 ljudi s kojima sam htio za sve pise ovo....

U ligi mi gol razlika 8-7 uz 2 pobjede remi i poraz danas, drugi najaci tim u ligi
    postavke i formacije sam sve zivo probao, obana mi 335 prosjek i primam golove od 320 igracke kvalitete, moja ofanzivna linija 9* a protivnik 6* i moji nemogu ni dodat loptu kroz njih a kamoli predriblat....ovo je idiotizam sta rade
    Imaš trulu jabuku u odbrani, koja ti sve kvari...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    I ja to mislim ali ne samo jednu nego vise njih