Results 1 to 10 of 408
Like Tree643Likes

Thread: Sezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Nastavljamo u znaku petice:

Sezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-screenshot_3.jpg

Sezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-screenshot_5.jpg

Sezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-screenshot_7.jpg

Addicted
    Za sada sve ide okej...
    LS moramo da napadnemo 1. mesto da bi izbegli
    proslogodisnjeg konkurenta za titulu u ligi koji se dosta pojacao pa je sa oko 115% vrv najjaci klub u takmicenju

Sezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-screenshot_11.jpgSezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-screenshot_12.jpgSezona 89 - 5. Februar - Kako vam ide?-screenshot_13.jpg

Addicted
    Ljudi,medju onima sam sa najmanje staza na ovom forumu
    pa verovatno nemam prava puno da kenjam,ali mislim da se malo preteruje sa
    ovim raspravkama.Od kad sam tu na forum gledam kao na mesto gde mogu da razmenim
    iskustva,pokupim koji savet,malo pljunemo po nordeusu,malo caskamo i to je to...Naravno
    da svako od nas ima cilj da bude sto bolji,da nije tako ne bi i dalje svakodnevno trosio vreme
    (koje realno svako od nas moze kvalitetnije da iskoristi) na TE,ali ovo je ipak samo igra.Nisam za
    hakovanje tokena i kofera,ali sve ostalo,bilo kakva vrsta taktiziranja je pravo svakog od nas,kao i u realnom zivotu.
    Licno ja imam neke svoje nazovi ''moralne principe'' kojih se stalno pridrzavam,ali i ako ih protivnik prekrsi
    ne gledam na to kao na smak sveta,jer je to njegovo pravo a ovo ipak samo igrica.Da se razumemo odma,stvarno
    mi nije namera da uvredim nekog,mozda sam ja taj koji gresi,ali eto to je moje misljenje...D