438Likes
-

Originally Posted by
Steppenwolf
Koliko nudiš?

Шта знам,немам сад увид у бр токена,вечерас ћу тек
опет моћи да уђем у ТЕ,пиши ти колико тражиш,па да видим да л имам толико хехе :Д
-
Protivnik 31% slabiji i glupi golman prima gol posle kornera, zato sam i kupio novog jutros za token... Startujemo pobedom 6-1 u kupu...
-
Dreamer
Suma sumarum prošle sezone:

LIGU smo osvojili nakon šest sušnih sezona (15-a titula u historiji!),u LP treće mjesto, također bilo kakav trofej u ovom takmičenju nakon dosta vemena, a u KUP već dvije sezone za redom završavamo kao treći.
U novoj sezoni se nadamo makar sličnom uspjehu.
Last edited by sanhO; 03-05-2017 at 12:33 PM.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
-
Serbian Forum Moderator

Lagan protivnik zagrevanje za dalje ispadanje
-
28% slabiji Turčin i het trik Kovačevića...
-
Omladinac Uniteda prekomandovan u Partizan karijeru nastavlja u Vietnamu... Sa Partizanom osvojio 2 triple krune i još trofeja...
-
Protivnik 19% jači, prvu šansu je imao tek u 36. minutu... 3 gola smo dali iz kontri (nisu bile uključene, btw)... Toliko golova iz kontri nisu dala sva 3 tima zajedno za celu prošlu sezonu, ako računam samo vreme dok su kontre bile uključene...

-
Nova ekipa formirana
Pojacanja uzeta u periodu od 5 ujutru do pola 7 ali sam ovaj put za 7 igraca potrosio 52 tokena i ostao na 9 koje ne diram osim ako se neka bitna utakmica bude morala odloziti...Pocelo je dosta ljudi ustajati prvi dan sezone i pazariti igrace.Inace svih 7 igraca su izmedju 18 i 20 godina i veoma brzo su se razvili do 6 zvezdica plus jos par igraca koji su prosle godine imali 7 zvezdica tako da sa ujednacenim mladim timom na svim pozicijama krecem u napad na treci triplet ali ce ovaj put biti tesko posto sam i ja kao vecina aktivnih menadzera u +1 level kupu i ligi sampiona tako da ako se protivnici samo pojacaju sa po 4 igraca postace veoma komplikovano ali nada poslednja umire.pozdrav svima i puno srece u novoj sezoni.
-
Još jedan het trik Kovačevića protiv 27% slabijeg, za prolaz dalje ukupnim rezultatom 10-0...
-
Rookie
Tranfer lista prazna vec dva dana na 58. levelu, ne racunam ove matore a jos su i losi :S, smorio sam se kao plovak
)))))))