Results 1 to 10 of 297
Like Tree514Likes

Thread: Sezona 92 - 30.April - Kako vam ide?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Gledao sam osobine najboljeg u ekipi ( Holth ) i vidim da su se bitni atributi za njegove pozicije napunili sa 150+ procenta tako da i ne čudi što mu je učinak po sezoni 60 - 70 golova. Jedini atribut " udaranje glavom" je na samo 80 % ali pošto igra kao krilo i nije toliko bitno. S obzirom da sam se uverio u ono što Wolf piše u svojim postovima a to je da se na igrača sa 2-3 pozicije razliva previše atributa, možda bi trebalo da naslednik Holth-a bude igrač koji samo igra na poziciji AMR. Zanimljivo, iako je u setu mojih standardnih vežbi bila i vežba " piggy in the middle" koja podrazumeva atribut agresivnost moji napadači nisu dobijali taj skil što se vidi u njihovim osobinama. znači, igrica daje prednost onim vežbama koje pune bitne atribute za njihove pozicije.
    Click image for larger version. 

Name:	Capture110.JPG 
Views:	36 
Size:	77.5 KB 
ID:	82597Click image for larger version. 

Name:	Capture111.JPG 
Size:	65.2 KB 
ID:	82598

Takođe, primećujem da je DC igračima bitna snaga i igranje glavom ali ako pokrivaju i bekovske pozicije onda skil poeni odlaze na centaršut i / ili dodavanje ako pokrivaju i poziciju DM_ što je kontraproduktivno o čemu je Wolf pisao ovih dana. Vidim da je osobina agresivnost bitna samo kod igrača zadnje linije pa treba izbegavati vežbe sa tom osobinom kod treninga ostalih zona i da sve pozicije koje završavaju sa L i/ili R imaju centaršut kao bitnu osobinu. Dobar primer su igrači Tadić kome se atribut centaršut napunio na 161% ili Santos kome se zbog pozicije DMR napunio atribut dodavanje na 175%. svi ti skil poeni su mogli otići na atribut snagu ili recimo pozicioniranje.

Dakle, Wolf druže u pravu si igrači treba da pokrivaju jednu poziciju kako bi se skil poeni raspoređivali na bitne atribute. Eto, godinu dana ako ne i duže otkako je uvedena novina oko treninga a ja nisam to ni primetio. Očigledno mi je bilo bitno da samo dođem do 10% trening bonusa i nisam ni obraćao pažnju na ove stvari.
    Click image for larger version. 

Name:	Capture112.JPG 
Size:	35.3 KB 
ID:	82599Click image for larger version. 

Name:	Capture113.JPG 
Size:	58.1 KB 
ID:	82600Click image for larger version. 

Name:	Capture114.JPG 
Size:	63.0 KB 
ID:	82601Click image for larger version. 

Name:	Capture115.JPG 
Size:	64.5 KB 
ID:	82602
    Last edited by lespa; 05-25-2017 at 05:04 PM.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522