Previše je to slabih atributa koji su bitni, aj da je jedan... Khisamov je pravio dar-mar u napadu, ali smo često primali golove sa njegove pozicije, jer mu je pozicioniranje bilo na 20%... Gledaj da bitni atributi budu bar na nivou ukupnog kvaliteta, a ti posle budži neke od njih i na 200% ako hoćeš...
Last edited by Steppenwolf; 06-05-2017 at 12:51 PM.
I ja ponovo da se javim.
Liga po planu za sada. Vrlo ujednačena, čini mi se da neke troluje. Prošlogodišnji prvak, sada na 9. mestu iako je aktivan. Biće svačega do kraja.
U kupu sam ispao. Da ne trošim reči više.
Super Liga me je malo zezala. Drugi u grupi. Videćemo za dalje.
Mlade nade, jbg, imam samo 2 igrača preko 23 u prvih 11. Golman i AMR. I tu se puni.
Sve za jednog, jedan za sve
Malo o Delijama.
Liga isto po planu. Biće borbe do kraja.
U kupu sigurni. Ako se probijem do polufinala, tu me čeka protivnik od prošle godine koji mi u opšte ne leži. I opet mu je ekipa na 120%. Nisu čista posla. 😎
Liga šampiona izjednačena. Možda prođem grupu, ali lako može da se desi da ispadnem u Super Ligu.
Mlade nade daju golove. Juče odmarao za savez i padoh na drugo mesto.
I za kraj. Stadion i sve oko njega je gotovo na 17. nivou. Od danas finansije idu samo u kadar.
Ups we deed it again...😎
Ulaz u sledeću diviziju je obezbeđen još pre početaka sezone. Sada jurimo kotu 1200. Biće teško, ali ne i nemoguće. 16 odigranih turnira, 13 pobeda, jednom drugo i dva puta treće mesto. Statistika za sada za ponos.
I još se traže dva aktivna igrača...
Eggiman "Jajoglavi" je napustio Kelte posle 9 sezona i 12 osvojenih trofeja... 3. strelac svih vremena, 8. asistent i 10. po broju odigranih utakmica za klub... Samo u jednoj sezoni je trolovan od Nordeusa (prosečna ocena 7.38), i tada nismo osvojili ligu... Btw, nosio je isti broj kao i Luis Gomes, broj 19...
![]()