Nađoh sad na netu... Onaj Ze Roberto, što je igrao za Bayern, još uvek igra za Palmeiras sa 42 godine, jbt...![]()
Nađoh sad na netu... Onaj Ze Roberto, što je igrao za Bayern, još uvek igra za Palmeiras sa 42 godine, jbt...![]()
Kakav trol juče u moju korist u prvenstvu i preuzimanje prvog mesta. Sramota me. 😎
Inače liga šampiona lagano protiv prijatelja. Kada igra u nekoj, meni nepoznatoj, 3W-3DMC-1MC-2W-1 formaciji, nisam mu ja kriv. Inače nivo iznad i kvalitet +2% za njega. Nije imao potrebe za tim. Sledi poznanik iz prethodne 2 sezone. Viši nivo. U pretprošloj me je iz kupa izbacio nezasluženo. U prošloj sam ga otresao i u Kupu i u ligi šampiona. Videćemo šta nam je tatko spremio sada.
Sve za jednog, jedan za sve
Džabe sam ja tankovao prošlu sezonu i učio ceo tim poneku specijalnost, kada mi golman ima prosečnu ocenu 6.50, desno krilo 6.88, a napadač koji je planiran da zameni Hondu 7.08...
Pobeda u Kupu u gostima od 3:1. On nije pratio meč, a nešto me i zabole. I tako je za 15% jači. Bolje za mene. Kada je njegov igrač, u 60' dobio drugi žuti pri mom vođstvu od 2:1, pomislio sam da će da bude tipična Nordeus lakrdija. Ono 2-3 gola da se prime sa igračem više. Na sve sreću, ostali su "realni".
Sve za jednog, jedan za sve
Nemam ja nerava da igram ova GOVNA... Kao prvoplasirani igram protiv 10. i primam 4 gola iz prva 4 šuta, 3 posle kornera... A juče ko nenormalan treniram defanzivne prekide i igru glavom... U poslednje 2 utakmice 11 golova primim... Sisajte mi kurac čupavi svi u Troldeusu... Pozdrav svima u studiju, to bi bilo to...
![]()
Last edited by Steppenwolf; 06-14-2017 at 01:18 PM.
Igra obrisana na sva 3 profila...