Ako ih ne možeš pobediti, pridruži im se. Drugoplasirani oduvan na njegovom terenu.
Sve za jednog, jedan za sve
rezultati danas:
nereseno u prvenstvu i posle toga visoka pobeda u Ligi prvaka i prolaz u cetvrtfinale. Prioritet je bila tekma u Ligi prvaka pa je druga postava igrala prvo u prvenstvu. Tek u pripremi za mec Lige prvaka video sam da su dva MC-a 7* suspendovana zbog kartona ali ispalo je dobro. Ali to znaci da sam ih mogao iskoristiti u prvenstvu i ko zna mozda bih pobedio. tako mi i treba kad u zadnje vreme samo udjem da odradim treninge i uzmem to malo zelenih sto daju.
u Ligi prvaka krenuo napadacki ali vec na poluvremenu imao sam zeljeni rezultat pa sam stavio ment. norm jer nema potrebe da momci dobijaju kartone i gube dodatno kondiciju. bila je to jedna od onih tekmi kada sve ide po loju i golovi kao na traci. malo surovo prema protivniku koji je usao na 0:3 ali i sam sam bio zrtva algoritma.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
rezultati danas:
u prvenstvu igrao sa drugom postavom i prilicno lako dobio treceg na tabeli a drugi je pak izgubio i sada je razlika +8. u Ligi prvaka napadacki i isplatilo se tako da vec sada mogu da razmisljam o polufinalu.
Holth danas 4 gola u prvenstvu i dve asistencije u Ligi prvaka i na oba meca MoM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Nisam mogao da pratim LŠ pa samo nerešeno.
U prvenstvu se pravi razlika. Drugoplasirani ili počelo da ga troluje ili ne može da se oporavi od petarde što je prekjuče od mene popio. A nešto me i zabole.
Sutra se u kupu brani 4:3 iz gostiju.
Iako sam najefikasniji u prvenstvu, mojih igrača nigde nema. Niti strelci niti ocene niti asistenti.
Sve za jednog, jedan za sve