608Likes
-
Napušite mi se kurčine realistične svi u Nordeusu tamo, sve vam jebem nenormalno!!!
Da izgubim 0-2 u finalu SL od 11. na tabeli u ligi, nijedan šut u okvir iz igre nije imao, pička vam materina!!! Bije sve vreme, a moji dobijaju kartone, sve vam jebem!!! Tri kartona, tri slobodnjaka, sva tri u okvir, dva različita igrača dala gol, nataknem vas na kurac realistični!!! I još mi Hondu povrede, najboljeg igrača, ne nekog bezveze, u finalu ejjj, i ni karton da dobiju, napasete mi se muda realističnih, sve vam jebem!!! Jebo vas onaj ko vas je vodio na utakmice!!!
-
Champion
Poraz u finalu. 3 komada primam već u prvih 45'. Tako određeno bilo.
Sve za jednog, jedan za sve
-
VIP
Pozdrav svima još aktivnima članovima.
Malo se zezam na lažnjaku kad stignem. Prošle sezone sam bez poraza u svim takmičenjima uzeo samo titulu u ligi (oba polufinala neriješeno odigrana i odlučio gol u gostima, prvo polufinale je zapravo i jedina utakmica koju sam pratio i zeznuli me tako što me igra izbacila i kad sam ušao crveni za MC, golman mi na DL, DL prešao na DC, DC na DR i DR na DR, sa 2 DR sam igrao i nisam mogao ništa promijenit). Tad sam im svašta rekao na supportu, tipa da su gluperde, kreteni, debilčići, da treba da daju otkaz u firmi i umjesto da me blokiraju traže mi sliku ako mi je neki error izašao.
Ove sezone isto bez poraza i bez aktivnosti (uđem petkom da napucam bonuse za savez i ako imam tad meč i ispratim) osvojena tripla. totalno bezveze, al eto osvojena. I dalje nemam motiva da igram igru, nekad saveze ispratim ako se sjetim (u zadnje vrijeme zaboravljam).
-
-
Champion
Svaka čast.
Ja se nadam da neće biti trola večeras. Treba mi pobeda da odbranim 1. mesto
Sve za jednog, jedan za sve
-
Volfu cestitke,Zvezdi puno srece veceras
Cestitke svinma na trofejima
-
Champion
-
-
Addicted
-
kada pocinje nova sezona ? da li je na svakom serveru u isto vrijeme ili ima razlike