Results 1 to 10 of 396
Like Tree861Likes

Thread: Sezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Nordeusovci, a da mi se napušite vi malo rutavog, odmah na startu sezone, a? Prvo, zato što stalno uvaljujete koske na startu kupa, uvek timove jače 10-15%, a nikad slabije 10-15%... Drugo, zato što po hiljaditi put gubim kad sam bolji celu utakmicu i stvorim duplo više šansi, a obrnuto se može nabrojati na prste jedne ruke... Igra vam je kurac u slamnome šeširu...

Sezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-1xxxx.jpgSezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-1xxxxx.jpg
    Crvena Zvezda and Macva FC like this.

Champion lespa's Avatar
    Prvo, zato što stalno uvaljujete koske na startu kupa, uvek timove jače 10-15%, a nikad slabije 10-15%... Drugo, zato što po hiljaditi put gubim kad sam bolji celu utakmicu i stvorim duplo više šansi, a obrnuto se može nabrojati na prste jedne ruke... Igra vam je kurac u slamnome šeširu..

Ovo bas i nije trol. Nemas nijednog skaut igraca a golove si primio od skaut igraca protiv kojih tvoj golman od 4* nije imao sta da trazi. a i njegov golman od 5* i nije imao tezak posao jer kao sto vec rekoh nemas nijednog skaut igraca. e sad ti si na livematch bio bolji i to je sve lepo ali ovo nije trol.
    Macva FC and Madridista like this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Ovo bas i nije trol. Nemas nijednog skaut igraca a golove si primio od skaut igraca protiv kojih tvoj golman od 4* nije imao sta da trazi. a i njegov golman od 5* i nije imao tezak posao jer kao sto vec rekoh nemas nijednog skaut igraca. e sad ti si na livematch bio bolji i to je sve lepo ali ovo nije trol.
    Patku moju nije trol... 75 minuta nema ih nigde na terenu, moji šansu za šansom stvaraju, ili maše, ili golman brani... Ajde da je on mene davio 75 minuta, pa da kažeš zaslužio je pobedu...
    lespa and Madridista like this.