.........
Idemooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
е сад га претера :d
наравно да је олимпијакос фаворит,био би против било
ког клуба са балкана,али то је фудбал,пружали смо
одличне партије против фудбалских великана,испадали смо од конобара...
чињеница је да имамо најбољи тим у последњих 5-6 година,чињеница је да немамо
не знам ни ја колике шансе да се домогнемо плеј офа,али је и чињеница да би домаћи фудбал
био у доста бољем стању када би остали клубови у европи пружали колико партизан :d
Nordeusovci, a da mi se napušite vi malo rutavog, odmah na startu sezone, a? Prvo, zato što stalno uvaljujete koske na startu kupa, uvek timove jače 10-15%, a nikad slabije 10-15%... Drugo, zato što po hiljaditi put gubim kad sam bolji celu utakmicu i stvorim duplo više šansi, a obrnuto se može nabrojati na prste jedne ruke... Igra vam je kurac u slamnome šeširu...
Ja ove sezone sa oba tima igram samo prvenstvo i saveze. Kup I LŠ ću da pratim, ali bez ambicija. Dovoditi ništa neću nigde. Zelene sam na oba danas sve spucao, a bogami i tokene za iste. Da se malo skupi za "sledeću sezonu"
Sve za jednog, jedan za sve
Prvo, zato što stalno uvaljujete koske na startu kupa, uvek timove jače 10-15%, a nikad slabije 10-15%... Drugo, zato što po hiljaditi put gubim kad sam bolji celu utakmicu i stvorim duplo više šansi, a obrnuto se može nabrojati na prste jedne ruke... Igra vam je kurac u slamnome šeširu..
Ovo bas i nije trol. Nemas nijednog skaut igraca a golove si primio od skaut igraca protiv kojih tvoj golman od 4* nije imao sta da trazi. a i njegov golman od 5* i nije imao tezak posao jer kao sto vec rekoh nemas nijednog skaut igraca. e sad ti si na livematch bio bolji i to je sve lepo ali ovo nije trol.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522