Originally Posted by Nemanja96 Potreban jedan član pošto ne mogu da pratim na dva profila... Potrebno je da isprati utakmice, bonusi na 40% i 100% kvalitet ! Poslato sa CHC-U01 uz pomoć Tapatoka Ako ja mogu Max bonusi 132% tim Aktivan bas
Originally Posted by Nemanja96 Potreban jedan član pošto ne mogu da pratim na dva profila... Potrebno je da isprati utakmice, bonusi na 40% i 100% kvalitet ! Poslato sa CHC-U01 uz pomoć Tapatoka Zainteresovan sam ja, trazim savez, iskusan sam, najvisi level , tim na 140% , aktivan...
Jel zainteresovan neko za ulaz u savez posto nmg na dva profila da igram.. Potrebni su bonusi na 40% i kvalitet od 100-115%
***REFRESH*** Potreban jos 1 aktivan clan! Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Popunjeno?
Originally Posted by NekoIzMase Popunjeno? Nije
.........
Last edited by NekoIzMase; 08-27-2018 at 05:53 PM.
Originally Posted by Nemanja96 Savezu Rogan United potrebna 4 aktivna clana. Trenutno smo u 1 zlatnoj diviziji Ukoliko zelite da se prikljucite posaljite mi privatnu poruku da bih oslobodio mesta!! Poslato sa CHC-U01 uz pomoć Tapatoka Evo ja ako moze 10 nivo Aktivan svakodnevno 129% trenutno ako nisam zakasnio
Forum Rules