Taj nije nordgen, već nečiji igrač od 2*... Jesi li ga kupio na pregovorima... Koliko je imao zvezdica kad si radio taj trening?
Printable View
Možda tek sutra iskoristim free igrača, mada realno ne očekujem da će postat prvotimac. [emoji1]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...53e5cf1a4b.jpg
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Sisajte mi kurac klošari nordeusovski!!!
Attachment 88750
Ma samo "mutante" treniraj, jebu sve redom. Igrao na 2 profila 3 finala i sva 3 izgubio od "slabijih" ekipa. Isti vrag nas opalio i u savezima. Vijetnamci im sjebali igru, to ti je. Za svaku izgubljenu utakmicu provjeri osobine igrača kod protivnika, ne bih se iznenadio da u svakoj ligi ima po jedan sa "mutant" igračima. Trebaju nam staru verziju vratit, u ovoj novoj troluje na sve strane.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Kao što rekoh u prethodnom postu...
Attachment 88753
Cestitam svima na osvojenim titulama ( Liga, kup, super liga, liga sampiona ) :)
Ja danas igram zadnju utakmicu i pobjeda mi donosi titulu u ligi. Trebao sam osvojiti bez problema ali su me zezali par puta, zasto ? Nadam se da ono znaju :p
Kilavo ali sam uspio osvojiti ligu uz pomoc Mirchev (ST ) i De Bernoche ( MR/AMR )
Attachment 88757
Attachment 88758
Sjebaše me nerešeni rezultati ove sezone... Ni 33 gola i 16 asistencija Arslanagića, na 36 utakmica, nije nam pomoglo da osvojimo trofej... Druga godina bez trofeja...
Attachment 88756