Zasto u svakoj bitnoj utakmici u kojoj sam bolji moj igrac sa ocenom 8.7 mora da dobije crveni karton?!!??!?!?
Pa jebem vam sve i zivo i mrtvo!!!
Attachment 88759
Printable View
Zasto u svakoj bitnoj utakmici u kojoj sam bolji moj igrac sa ocenom 8.7 mora da dobije crveni karton?!!??!?!?
Pa jebem vam sve i zivo i mrtvo!!!
Attachment 88759
Partizan je 6 kola pre kraja imao 6 bodova prednosti, a onda u sledećih 5 kola od mogućih 15 osvaja samo 5, trolovanjem naravno... Morali smo ili da pobedimo, ili da drugi ne pobedi... Ovo je jedini trofej osvojen ove sezone... Da mi je ovo Nordeus izbio... Bolje da ćutim...
Attachment 88760Attachment 88761Attachment 88762
:rolleyes:
Attachment 88763
Dva napadača United-a... 60 utakmica ukupno odigrali, samo 11 golova i 4 asistencije... Samo 6 puta ocenjeni osmicom... A ML, kome ni šut, ni završnica nisu primarni atributi, dao 15 golova i upisao jednu asistenciju...
Je li vama normalno da ovakav igrač ima prosečnu ocenu u sezoni 7.04???
Attachment 88765
United je završio na 4. mestu ove sezone, iako je na početku delio 11. i 12. mesto po jačini... Da nas nije istrolovalo u poslednjoj utakmici, mogli smo da budemo treći...
Attachment 88768Attachment 88769
Čak 68 primljenih golova, a nijedan odbrambeni igrač mi nema prosek 5 odbrambenih atributa ispod 160%...
Attachment 88770
Tragikomična igra... Trening je postao besmislen, pošto jačina atributa ni kurcu ne služi...
Bolje ubaci AMR/AML umesto 2 ST. Dovoljan je jedan ST bar neko moje iskustvo. Nisam nikad imao aždaju neku od napadača.