Slabi su se pokazali ti igraci bar kod mene.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Slabi su se pokazali ti igraci bar kod mene.
Meni je jedan još uvek u rezervama. Najviše utakmica i golova. Sada je panj sa 31 godinom. Ubijao je.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ovaj nije panj ali nije ni neki:
Sa 19 uzet za 79 T. Prošle sezone ulazio u 80'.
Svaka cast posrecilo ti se izgleda.
Posle osvojene triple na lvl2, ove sezone su smanjeni apetiti zbog konkurencije. U Ligi Sampiona sam dobio laganu grupu, ali u nokaut fazi cu imati top protivnike od kojih su dvojica lvl iznad mene i ne mogu im parirati u kvalitetu, niti u budzetu. Vise od deset klubova konkurise za trofej po startnom kvalitetu. Kup, prosle sezone samo par konkurenata, dok ove u svakom kolu posle laganog prvog, idem na potencijalno startno jaceg protivnika. Liga je toliko mocna da deset klubova konkurise za titulu u startu. Borim se protiv pet osvajaca Lige Sampiona, jednog osvajaca Super Lige, tri vicesampiona Lige Sampiona, sest osvajaca kupa, pet osvajaca Lige i pet vicesampiona Lige. Od toga, tri oponenta sa triplom krunom iz prosle. Nisam mogao ni da sanjam da cu biti u ovakvoj Ligi gde deset klubova u startu konkurise za titulu po kvalitetu, ali i "pedigreu" koji imaju iza sebe iz prethodne sezone.
Zanima me, sta raditi u ovakvom slucaju? Da li davati bonuse pred mnogo bitnih meceva u Ligi i time trositi resurse u kondiciji i novcu, ili jednostavno pustiti da sezona tece svojim tokom, pa sta nam Bog da? Zanimaju me Vasa iskustva?
I njima je isto tako kada gledaju tvoju prethodnu sezonu. Nemoj mnogo bonusa da daješ. Biće ti tu dosta iznenađenja. Održavaj bonuse na 40% i nemoj suviše napadački mentalitet da guraš. Prilagođavaj se taktici protivnika pomalo. Imaš ovde prvoklasnog analitičara (wolf). Gledaj malo njegove postove i savete. Sve se uči.
Trolovanje od strane Nordeusa i strepnja da ne primimo još golova od ekipe koja je naprasno promenila stili igre od 70. minuta, a menadžer nije prisutan... 14 prema 6 šutevi u okvir i jedva pobeda od 4-2...
Na max moralu i max bonusu za pobedu igrač mi nije motivisan??? Sisajte kurac za ovo Nordeusovci!!!