Jos malo Wolf xD
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Sledi rasplet u naredna 4 kola. Lepo je videti da smo na kratko izbili na prvo mesto. Prvoplasirani ima malo tezi raspored, ostaje da se vidi mogu li mu protivnici uzeti koji bod. U zadnja 4 kola, igram protiv 3. plasiranog (koji mi je naneo jedini poraz u sezoni i time mi znatno iskomplikovao planove), i protiv 6.-og na tabeli sa kojim moze biti problematicno. Ostali protivnici bi trebali da budu za poboljsanje gol razlike. Protivnik za titulu od sutra ima 4 derbija do kraja, igra protiv 8.-og, 7-og, 6.-og i 4.-og. Jaci je od njih, ali su protivnici kadri da pomrse racune. Nadam se da ce negde kiksnuti, u odlicnoj je seriji rezultata i vreme je da negde ne bude dan njegovom golmanu npr.
Trenutno stanje na tabeli:
Moji mecevi do kraja:
Derbi 1: Protivnik me dobio u prvom delu sezone 1-0.
Derbi 2: Moze biti neugodno, iako sam dobio 5-1 u prvom delu sezone
Awesome FC mecevi do kraja:
Derbi 1: Prvu dobio lagano 4-0, ali ima naznaka da je menadzer aktivan u drugom delu sezone.
Derbi 2: U prvom delu sezone 3-1 za Awesome
Derbi 3: U prvom delu 2-2. Posle 2-0, stigao do izjednacenja u zadnjih 7 minuta oba pogotka.
Derbi 4: U prvom delu 3-2 za Awesome. Posle 0-2, stigao do pobede u egal utakmici. 2 gola opet u zadnjih 5 minuta. Nadam se da ce ovoga puta malo njega da troluje
U Ligi Sampiona postoji nada da se moze u finale. Steta sto nismo dobili prvi mec (1-1), ali i dalje imamo solidne sanse za finale. Protivnik ima malo jaci sastav (do 10% sa najjacim sastavima), ali definitivno nije izraziti favorit.
Last edited by Kole22; 11-07-2017 at 09:05 AM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Hvala nordeusu na pobedi usao sam tek u 89' min
Poslato sa CHC-U01 uz pomoć Tapatoka