Results 1 to 10 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    poraz u prvenstvu protiv 20% slabije ekipe. i opet termin kada ne mogu pratiti tekmu i naravno klasika prvi zuti u 10. minutu i drugi u 50+ minutu. da sam pratio probao bih uski dijamant ali ovako poraz. gledam i ne mogu da verujem kakve su ocene dobili igraci. ali svi odreda krs ocene protiv jos jednom 20% slabije ekipe.

jedino sto mi pada na pamet je sto sam jutros odradio dosta treninga do 75% kondicije ali ekipa se odmorila ful do tekme. bio je malo veci broj treninga nego inace jer sam nesto cickao sa po 3% gubitka kondicije pa je mozda po algoritmu ekipa previse trenirala bez obzira sto su se igraci oporavili. glupi algoritam.

p.s. kaze asistent da sam igrao protiv jace ekipe!? pobogu, sta se desava sa ovom igricom?

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture111.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture112.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture113.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture114.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    p.s. kaze asistent da sam igrao protiv jace ekipe!? pobogu, sta se desava sa ovom igricom?
    Uvek kada ostaneš sa igračem manje, protivnička ekipa je jača, to je valjda normalno...